Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ordin de protecție doar pe hârtie: O tânără din Blaj agresată de iubit, în plină stradă. Bărbatul nu avea voie să se apropie de ea

Publicat

Ordinele de protecție emise pe hărtie, fără un control real asupra bărbaților cărora le este interzis să se apropie de o femeie, nu au de cele mai multe ori nici un efect.

Un nou caz în care ordinul de protecție nu a fost respectat a avut loc, vineri 22 iulie la Blaj. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 iulie 2022, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 26 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecție, lovire sau alte violențe și distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în cursul zilei de 22 iulie 2022, în timp ce se deplasa pe o stradă din Blaj, s-ar fi întâlnit cu concubina sa, o tânără de 21 de ani, ar fi agresat-o și i-ar fi distrus telefonul mobil, cu toate că i-a fost interzis să se apropie de aceasta, printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Blaj, la data de 14 aprilie 2022.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale, au precizat reprezentații IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax