Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ordin de protecție doar pe hârtie: Un bărbat din Alba a spart ușa concubinei, deși nu avea voie să se apropie de femeie

Publicat

Un bărbat de 36 de ani din Roșia Montană, a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiști, după ce a spart ușa locuinței în care acesta trăia. Cazurile de violență domestică sunt la ordinea zilei în județul Alba.

Aproape în fiecare zi sunt emise ordine de protecție, față de bărbați care își agresează soțiile, iubitele sau concubinele. Însă în lipsa unor măsuri concrete de protecție, precum brățările de monitorizare, un ordin de protecție pe hârtie nu este de ajuns în unele cazuri. 

Este vorba despre o faptă care a avut loc în noaptea de 17 spre 18 august. Deși bărbatul avea un ordin de protecție, acesta nu a ținut cont și a mers la domiciliul femeii.

Ordinul de protecție îi interzicea bărbatului să se apropie de femeie și să o contacteze, însă acesta nu l-a respectat. Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în comunicatul de presă.

La data de 18 august 2024, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din comuna Roșia Montană, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Se pare că, în noaptea de 17/18 august 2024, bărbatul nu ar fi respectat prevederile unui ordin de protecție emis de Judecătoria Câmpeni, prin care i-a fost interzis să ia legătura cu concubina sa precum și să se apropie de aceasta și locuința ei și ar fi încercat să o contacteze telefonic iar ulterior ar fi distrus ușa încăperii în care aceasta locuiește.

În cursul zilei de azi, 19 august, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, au transmis polițiștii din Alba, în buletinul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate