Connect with us
Publicitate

AIUD

Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat care și-a amenințat în mijlocul străzii fosta soție

Publicat

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis pe numele unui bărbat din Aiud care și-a amenințat fosta soție în vârstă de 39 de ani și i-a adresat injurii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 mai 2023, polițiștii din Aiud, au fost sesizați, de o femeie de 39 de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că fostul soț, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Aiud, îi creează o stare de temere.

Din primele date, a rezultat faptul că femeia, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Aiud, ar fi fost abordată de fostul ei soț, moment în care acesta i-ar fi adresat mai multe injurii, expresii și cuvinte jignitoare.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax