Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ordonanța austerității: Liderii PSD, PNL și UDMR, întâlnire de urgență cu câteva ore înainte de angajarea răspunderii

Publicat

Liderii coaliției par a avea o serie de nemulțumiri legate de cele mai recente modificări la ordonanța austerității, cum a fost denumită de presă legea privind măsurile fiscale asumate de guvern. 

Liderii coaliţiei de guvernare, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-au întâlnit, marţi, la Palatul Victoria, cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre proiectul de lege privind unele măsuri fiscal-bugetare.

Întâlnirea are loc cu doar câteva ore înainte de şedinţa de Guvern în care va fi luată o decizie cu privire la amendamentele depuse de parlamentari.

Presa centrală citează surse politice care vorbesc despre nemulțumiri din partea PNL cu privire la o serie de amendamente la ordonanța austerității, aduse pe ultima sută de metri.

La întâlnirea de la Palatul Victoria mai sunt prezenţi preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, şi secretarul general al PNL, Lucian Bode.

Potrivit unui anunţ al Executivului, şedinţa de Guvern va avea loc la ora 15,00, transmite Agerpres.

Ulterior, Parlamentul se va reuni la ora 18,00 într-o şedinţă comună în cadrul căreia Guvernul îşi va angaja răspunderea asupra acestui proiect de lege.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax