Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Organizația ALDE Alba îi va cere lui Călin Popescu Tăriceanu să candideze la președinție

Publicat

c

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri că organizația județeană a partidului îi va cere lui Călin Popescu Tăriceanu să candideze la Președinția României.

„Vă spun, Alba (n.r. – organizația județeană ALDE Alba) îi va cere lui Călin Popescu Tăriceanu să candideze. Hotărârea o să o ia dânsul. Noi ne dorim și o să îi cerem să candideze la Președinția României”, a transmis Ioan Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a explicat că în ședința Biroului Executiv al ALDE nu s-a discutat nimic despre o eventuală candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 20.04.2018 at 16:41

    Stati ma linistiti ca va faceti de ras. Vreti sa stiti ce inca nu ati aflat de hraparetul asta ? Sau voi credeti ca stiti totul ? Cred ca este in Europa candidatul cu cele mai multe neveste. Ia faceti o scrisoare la Guiness Boock poate mai aflam cate ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax