Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Organizația PLR Alba nu și-a făcut ”norma” de semnături pentru Tăriceanu. Doar 50 de persoane din Alba merg la Bucureşti, pentru lansarea oficială a candidaturii

Publicat

DSC_0002 Organizația PLR Alba nu a reușit să strângă numărul de semnături repartizate județului, dar s-au apropiat de target, după cum a afirmat președintele Ioan Lazăr, joi, în conferință de presă. În ceea ce privește candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale, organizația nu trimite un număr mare de persoane pentru a-l susține, pe motiv că acesta nu dorește un miting, cum a fost cel de la PSD pentru că se vor cheltui prea mulți bani, după cum susţin reprezentanţii PLR.

„Nu vrem și nu putem să facem un miting așa cum au făcut cei de la PSD, costurile sunt destul de mari ca să te deplasezi la București, benzina, motorina costă foarte mult, lansarea este undeva după masa, ar trebui să doarmă acolo și și vom merge un număr destul de limitat, undeva la 50 de persoane”, a declarat Ioan Lazăr.

Acesta susţine că nu doresc să cheltuiască bani, iar „Tăriceanu vrea să facă o lansare modestă, în aceeași sală în care s-a ținut și congresul partidului, unde au fost vreo 1200 de persoane, acum cred că vor fi 1600 de persoane. Nu a vrut el să fie o lansare mare, a spus că este suficient”.

Cât despre alegerile prezidențiale, reprezentanții partidului nu sunt foarte optimiști la nivel de județ: „nu ne-am stabilit un target, oricum vom avea o misiune foarte, foarte grea, voi fi mulțumit dacă scoatem undeva la media pe țară pentru că județul Alba este un județ foarte greu pentru price partid în afară de PDL și PNL.

Vă dați seama că noi ne luptăm aici cu trei partide foarte, foarte mari unde PDL știți foarte bine că are în jur de 50%, cam așa aveau la alegeri, PNL -ul 20 și ceva, PSD-ul iarăși 20% .

Va fi o luptă foarte, foarte grea și eu m-aș mulțumi dacă am scoate un procentaj să nu fim sub media pe țară”, a declarat Ioan Lazăr.

În județul Alba, organizația PLR trebuia să adune un număr de 30.000 de semnături.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. irina

    joi, 25.09.2014 at 19:20

    Domnul Tariceanu ar fi avut mai multe semnaturi daca nu ar fi fost reprezentat de persoane’ gen UTIU’ care nu face nimic bun pentru zona ci numai distruge.
    PACAT ,DOMNULE TARICEANU!!!

  2. Adelle

    joi, 25.09.2014 at 21:46

    Nu conteaza, oricum dl Tariceanu va atrage nu doar membri PLR ci si alte persoane avand in vedere participa ca si candidat independent la prezidentiale.

  3. Mircea

    joi, 25.09.2014 at 23:44

    Foarte frumos din partea lor ca nu fac ca PSD. Asta arata ca au bun simt. Imi place de Tariceanu, nu are vreun ego mare care trebuie gadilat.

  4. Maria

    vineri, 26.09.2014 at 10:34

    Tinand cont ca PLR nu a fost inregistrat ca partid politic, semnaturile stranse de acesta nu sunt valabile. Stirea este un fel de piatra aruncata spre Tariceanu. Se pare ca tuturor le este frica de forta lui. Oricum va ajunge in turul doi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax