Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Organizațiile PNL din Apuseni vor să își impună subprefectul de Alba. Dan Borteș, posibil tandem cu Nicolae Albu

Publicat

Organizațiile din Munții Apuseni ale PNL Alba, încearcă să își impuna un om pentru postul de subprefect de Alba, au declarat surse din partid, pentru Alba24. Se pare că după ce au avut mai multe întâlniri, s-a ajuns și la un nume: Dan Borteș, un politician tânăr, cu o imagine bună și destul de activ în zona Țării Moților.

Dan Borteș (foto dreapta) ar urma să facă echipă cu Nicolae Albu (foto stânga), preferat de partid pentru postul de prefect, după demiterea lui Dănuț Hălălai. Se pare că numirea acestuia se va concretiza în ședința de Guvern de joi. Inițial, liderii organizațiilor liberale din zonă au luat în discuție mai multe nume, printre care și pe cel al lui Tudor Ponoran, fiul primarului din Zlatna.

În ceea ce privește numirea unui subprefect (post deținut în prezent de Nicolae Mera), decizia va fi luată mult mai târziu din cauză că Borteș nu este funcționar public, condiție obligatorie pentru acest post. Acesta predă la Școala Gimnazială din Vidra.

Asta înseamnă că el va trebui să câștige un concurs în cadrul unei instituții publice și să devină într-un timp foarte scurt funcționar.

Sursele Alba24 spun că decizia finală în cazul lui Borteș nu a fost luată tocmai din acest motiv. Organizațiile din Apuseni vor mai multă vizibilitate și importanță la nivel județean, după rezultatele bune obținute la alegerile prezidențiale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax