Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Orgoliile corporatiste învinse de atitudinea comunității: Gardul dintre „Kaufland” și noul complex comercial „Retail Park Alba” a fost demolat

Publicat

La câteva zile de la publicarea pe Alba24 a articolului „Kaufland” separat cu gard de noul „Retail Park Alba”: Între cele două centre comerciale nu au fost făcute căi de acces pentru clienți, duminică, gardul care îi punea pe albaiulieni să meargă pe jos sau cu maşina câteva sute de metri pentru a putea face cumpărături în cele două centre comerciale a fost demolat.

„Kaufland” și „Retail Park Alba” au trecut peste orgoliile corporatiste și au luat decizia de a amenaja o cale de acces care să facă mai facil traficul pietonal între cele două centre comerciale. Duminică, gardul de sârmă a fost tăiat cu flexul de un muncitor, în locul acestuia fiind amenajat și un culoar de trecere pietonal, în imediata apropiere a intrărilor principale ale celor două centre comerciale. Un cititor Alba 24 ne-a transmis imagini din timpul operațiunii de demolare.

[media id=442 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. albaiulianul

    duminică, 13.11.2011 at 20:16

    Mare branza!! Parca mergem in fiecare zi la kaufland si la media galaxi!!

  2. ion ion

    duminică, 13.11.2011 at 21:39

    Primarul a insistat sa se intample chestia asta. Pentru conformitate.

  3. adolf fritz

    duminică, 13.11.2011 at 22:54

    ohhh… si eu credeam ca nemtii de la Kaufland au fost sensibilizati de nemultumirea clientilor. Deci tot un albaiulian i-a facut sa dea gardul jos… Deci tot sub presiunea functiei. Ce sa inteleg? Ca nemtilor nu le pasa de nimic daca nu intervenea primarul? Ii durea in spitz de clientii care trebuiau sa ocoleasca gardul?

  4. kaufland

    luni, 14.11.2011 at 02:07

    mai mai , cata putere are alba24.ro
    🙂

    • moderatorul de serviciu

      luni, 14.11.2011 at 03:07

      nu alba24 are putere… voi astia care scrieti aveti putere sa schimbati ceva. Mai jos ai comentat si tu la articol. Poate ca din cauza aia a fost dat jos gardul. Asa ca ar trebui sa zicem noi: mai, mai cata putere a avut comentariul tau.. 🙂 Pana la urma conteaza ca s-a facut: cine a infuentat? noi toti.. in frunte cu primarul( dupa cum spune @ion ion) Asta este tare!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax