Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ori împreună, ori separat: Liberalii din Alba reacționează la intențiile PSD privind lansarea unor candidați la primării sub siglă proprie

Publicat

Declarațiile de  făcute într-o conferință de presă de reprezentanții PSD Alba privind nominalizarea unor candidați proprii, separat de USL, la unele primării din județ au generat reacții în tabăra liberală. Vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman a declarat că în cadrul discuțiilor de până acum, în contextul Uniunii, nu a fost vreodată vorba despre candidaturi în afara siglei USL pentru nicio localitate din județ. Roman a precizat că PNL Alba, în codiţiile alegerilor comasate nu acceptă altă variantă de participare la alegeri decât cea comună, sub sigla USL.

„Am stabilit în cadrul PNL că ori vom candida în toate localitățile din județul Alba cu candidați comuni sub sigla USL ori vom avea în toate localităţile, separat, candidaţi. Nu există cale de mjloc”, a declarat Florin Roman.

Afirmaţiile sunt valabile doar în contextul comasărilor alegerilor parlamentare cu cele locale. Dacă alegerile locale de cele generale vor fi separate ,  poziţia PNL Alba va fi reanalizată.

Potrivit lui Roman, de la intrarea în funcţiune a USL la nivel local, au fost două întâlniri între reprezentanţii PNL şi PSD Alba, ultima dintre acestea în luna noiembrie. Au fost discutate până acum probleme privind nominalizările de candidaţi USL în localităţile din judeţul Alba, fără a fi vorba despre liste separate. O nouă întâlnire a Uniunii a fost programată după 1 decembrie, și ar urma să se desfăşoare până la sfârșitul anului 2011.

Precizăm că liberalii şi social-democraţii sunt reprezentaţi în conducerea USL Alba, fiecare, de câte cinci membri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. radu

    miercuri, 07.12.2011 at 18:35

    deja incepe divorutul ? 🙂 ma asteptam numai la anul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax