Connect with us
Publicitate

SPORT

Orientare sportivă: Tamas Bogya, învingător în Serbia

Publicat

Week-endul trecut, în capitala Serbiei s-a desfăşurat o prestigioasă competiţie de orientare, „Beograd Open”,  la startul căreia s-au aliniat un număr important de sportivi din Serbia, Bulgaria, România, Ungaria, Croaţia, Italia, Slovacia şi Macedonia.

La aceasta au participat şi Tamas Bogya şi Irina Maiorescu, sportivi ai CS Unirea Alba Iulia, ambii concurând la categoriile  Seniori Elită, masculin, respectiv feminin.

La masculin, după ce, sâmbătă, în prima zi de concurs, s-a clasat al treilea, Tamas Bogya (foto) şi-a „spulberat” adversarii în cursa de duminică, pe care a câştigat-o într-o manieră categorică, reuşind astfel să se impună şi în clasamentul final, cumulat, la „Beograd Open”.

În întrecerea feminină, Irina Maiorescu (dublă legitimare cu Mentor Silva Bucureşti) s-a clasat, în ambele etape, pe locul secund, astfel că şi în clasamentul final cumulat a urcat pe a doua treaptă a podiumului de premiere.

„Aceste rezultate sunt o confirmare că ne aflăm pe drumul cel bun pentru obiectivul major al acestui an şi anume Campionatele Mondiale de Seniori, care vor avea loc în luna august, în Franţa. Sper ca ambii sportivi să obţină calificarea şi rezultate cât mai bune la competiţia supremă”, a declarat Marius Anghel, antrenorul sportivilor.

În clasamentul pe cluburi, CS Unirea Alba Iulia s-a clasat pe un onorant loc 54.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax