Connect with us
Publicitate

CUGIR

Ororile comise de un ”monstru” din Cugir: A violat o fetiță de 31 de ori. Mai mulți minori victime. Ce a făcut alături de soție

Publicat

politie mascati

Un bărbat din Cugir a comis o serie de fapte greu de descris în cuvinte. Timp de ani buni a violat și agresat sexual mai multe fetițe. 

Este vorba despre Claudiu I. H., din Cugir care a fost arestat preventiv în urmă cu două luni, în data de 20 mai 2023. La data arestării autoritățile nu au comunicat nimic din dosar deoarece aveau bănuiri că bărbatul ar fi comis mai multe fapte. 

La două luni de la arestarea preventivă, ies la suprafață ororile comise de acesta, iar victime sunt minori, fetițe. 

Totul a început după ce o femeie a comunicat că fiica ei a fost victima unui act de abuz sexual comis în urmă cu cinci ani. Apoi autoritățile au mărit ancheta și au descoperit că a violat o fetiță de 8 ani de 31 de ori.

Apoi că alături de fosta soție au avut scene sexuale în fața unor minore. Este probabil cel mai complex dosar de viol și agresiune sexuală din județul Alba din ultimii zece ani.

Mai mulți minori sunt alte victime ale acestuia.

Detaliile sunt greu de citit, dar fac parte din ororile comise de bărbat.

Vineri, 28 iulie magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au comunicat faptele comise de acesta.

Redăm mai jos comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

”La data de 10.05.2023, Parchetul de pe lângă Jud. Alba Iulia a fost sesizat de către numita P.A.S, în calitate de mamă a persoanei vătămate minore A., cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unui abuz de natură sexuală, comis în urmă cu aproximativ 5 ani.

La data de 19.05.2023 a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului H.I.C., pentru comiterea infracțiunii de viol.

S-a reținut astfel că, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate A. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreținut cu aceasta acte de natură sexuală și un raport sexual.

La data de 20.05.2023, procurorul a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luare, față de inculpat, a măsurii preventive a arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.

Ulterior, la cererea procurorului, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus prelungirea măsurii preventive, cu câte 30 de zile, în prezent inculpatul fiind cercetat în stare de arest preventiv.

În urma extinderii cercetărilor, din probatoriul administrat au rezultat următoarele:

– în perioada ianuarie, 2019 – martie, 2023, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate B. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul H.I.C. a întreținut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală) și un număr de 17 raporturi sexuale, acte sexuale orale și alte acte de penetrare vaginală (ce intră în componența infracțiunii de viol);

– în perioada ianuarie, anul 2016 – martie, anul 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală și a întreținut un act sexual oral în prezența persoanelor vătămate minore C. și A, care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani.

Unul din actele mai sus menționate a fost comis împreună cu soția sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracțiunii de coruperea sexuală a minorilor;

– în cursul anului 2022, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată D., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală;

– în perioada 2020 – februarie, anul 2023, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată E, inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală.

Având în vedere cele anterior descrise, prin ordonanța din data de 27.07.2023, procurorul a dispus extinderea acțiunii penale pentru comiterea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și coruperea sexuală a minorilor, fiecare dintre acestea având în componență mai multe acte materiale”, au transmis procurorii.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și extinderea acțiunii penale au reprezintă etape procesuale prevăzute de codul de procedură penală, iar măsurile preventive au ca scop asigurarea bunei desfășurări a procesului penal, împiedicarea sustragerii inculpatului de la urmărirea penală sau judecată, precum și prevenirea săvârșirii de noi infracțiuni, iar toate aceste măsuri nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax