Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ospitalitatea se plăteşte. O femeie din Alba Iulia care i-a invitat în casă pe doi cetăţeni slovaci a rămas fără bani

Publicat

Doi cetăţeni slovaci sunt cercetaţi pentru înşelăciune, după ce au profitat de ospitalitatea unei femei din Alba Iulia şi i-au furat banii din casă. Incidentul s-a petrecut pe strada Traian, în februarie. Vineri, poliţiştii i-au identificat pe cei doi.

Cei doi se numesc Jan şi Anna H., de 59 de ani, respectiv 61 de ani, iar, în data de 9 februarie, în jurul orei 11.00, au acostat o femeie pe strada Traian din Alba Iulia şi i-au spus că au nevoie de bani românești, în schimbul valutei. Femeia i-a invitat în casă, timp în care cei doi slovaci au observat unde îşi păstra banii. Au profitat de un moment de neatenţie şi i-au furat 2.100 lei, un carnet de CEC şi un carnet de Trezorerie.

Polițiștii continuă cercetările față de cele două persoane de cetățenie slovacă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, în vederea recuperării prejudiciului cauzat şi probării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan

    duminică, 07.10.2012 at 13:12

    Domnia si prostia se plateste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax