Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ovidiu Jidveian a demisionat din ALDE și din Consiliul Local Alba Iulia. ”Efectiv nu am mai dorit să fiu membru ALDE”

Publicat

Ovidiu Jidveian a demisionat din Consiliul Local Alba Iulia, a anunțat președintele  organizației județene a ALDE, Ioan Lazăr. Totodată, acesta a părăsit și partidul. Ovidiu Jidveian a declarat pentru Alba24 că a luat această decizie din motive personale. Totodată a adăugat că nu mai vrea să facă politică. 

”Efectiv nu am mai dorit să fiu membru ALDE. De doi ani eram inactiv, nu mai mergeam la nici o ședință și am considerat că ar fi mai bine să demisionez. Nu sunt legat de funcții, nu mă interesează. Nu m-a presat nimeni să fac acest gest” a declarat Jidveian, venit la ALDE din PSD, unde a fost președintele organizației municipale. De asemenea, Jidveian a fost și subprefect al județului.

Potrivit listei de la alegerile locale, cel care ar trebui să îi ia locul lui Jidveian în funcția de consilier local ar fi Bogdan Lazăr, de la organizația de tineret a partidului, fiul președintelui Ioan Lazăr. Dacă Bogdan Lazăr va refuza, consilier local ar putea deveni Daniel Mărginean.

Vineri are loc o ședință a partidului în care se va stabili exact acest lucru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 10.11.2018 at 16:52

    Adevarul e ca acest individ nu a avut aplecare spre politica niciodata. L-au cooptat in politica prin intermediul lui tati (ca si Clepan) sa-l mulga de bani. L-au muls si efectul a fost foarte superficial, pentru ca PSD-ul a fost o cantitate minuscula in Alba. Bine ca te-ai trezit.
    In urma acestei demisii mai aflam si noi ca Taica Lazar urmeaza exemplul lui Clepan. Ajutam copii sa progreseze in viata prin politica, ca altcumva e cam greu, ca trebuie sa mai si muncesti. De mai avea ceva prin batatura erau toti pe listele ALDE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax