Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ovidiu Jidveian rămâne în arest. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins contestația acestuia

Publicat

Ovidiu Jidveian rămâne în arest. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins contestația fostului avocat din Alba, Ovidiu Jidveian, făcută de acesta asupra măsurii arestului preventiv. 

Măsura arestului prevenitiv a fost luată de magistrații Curții de Apel Cluj Napoca, la propunerea procurorilor.

Imediat după ce a fost arestat preventiv, Jidveian, a făcut apel.

Soluția pe scurt a instanței:

”Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Jidveian Ovidiu Viorel împotriva încheierii nr. 1 din data de 30 mai 2024, pronunţată de Curtea de Apel Cluj – Secţia penală şi de minori, în dosarul nr. 511/33/2024.

Obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru contestatorul-inculpat, în cuantum de 90 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 12 iunie 2024”.

Afacerea Parc Residence Alpha: Jidveian arestat pe data de 30 mai

Ovidiu Jidveian a fost arestat preventiv joi, 30 mai, în dosarul scandalului imobiliar Parc Residence Alpha. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Cluj.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave, delapidare în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave și șase infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

CITEȘTE ȘI: Ovidiu Jidveian, ARESTAT în dosarul scandalului imobiliar Parc Residence Alpha. Infracțiunile de care este acuzat

Reamintim faptul că procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj au cerut luarea măsurii arestării preventive pentru Ovidiu Jidveian, după ce aceasta a fost reținut pentru 24 de ore.

Miercuri au fost efectuate percheziții acasă la familia Jidveian și la biroul unui notar.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj au descins la Alba Iulia în scandalul imobiliar Parc Residence Alpha.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax