Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) 21 de afaceri primesc până la 100.000 euro, fiecare. Primăria Tălmaciu organizează cursuri pentru accesarea acestor fonduri

Publicat

Perioada de înscriere la cursurile organizate în cadrul proiectului ”Laboratorul antreprenorilor sociali din Regiunea Centru” se prelungește până la 30 iunie 2020, anunță Primăria Tălmaciu, care gestionează acest proiect. Absolvenților acestor cursuri le vor fi oferite, în urma unui concurs de proiecte, finanțări nerambursabile de până la 100.000 de euro pentru înființarea a 21 de afaceri sociale.

Programul de formare profesională include cursuri gratuite de „Antreprenor în economia socială”, „Manager de Întreprindere Socială”, „Competenţe Sociale şi Civice” şi „Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei, ca instrument de învăţare şi cunoaştere”. Înscrierea la aceste cursuri este necesară pentru a putea face parte din cei care pot depune planuri de afaceri în vederea obținerii uneia din cele 21 de cofinanțări nerambursabile.

Perioada de înscriere la aceste cursuri de formare profesională a fost prelungită până la 30 iunie 2020 și poate fi realizată on-line, prin intermediul site-ului proiectului, startupsocial.talmaciu.ro. În contextul epidemiei Covid-19, cursurile vor avea loc on-line, probele practice urmând a fi organizate cu respectarea regulilor de distanțare socială. Cursurile au între 18 și 22 de ore de teorie și între 20 și 24 de ore de practică.

La aceste cursuri – și, mai apoi, la concursul de planuri de afaceri – se poate înscrie orice locuitor al celor șase județe din Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu), care a împlinit cel puțin 18 ani și care are studii medii, cu sau fără diplomă de Bacalaureat.

Pentru înscriere și informații suplimentare: startupsocial.talmaciu.ro sau la tel.0752309554, persoană de contact, d-na Daniela Moldovan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax