Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) 23-24 noiembrie: Testează-ți gratuit vârsta arterială, capacitatea pulmonară și glicemia, la Alba Mall. Campanie Vichi Farm

Publicat

În 23-24 noiembrie 2019 se desfășoară la Alba Mall Campania „Privește partea dulce a vieții”, program Pilot Alphega Farmacie și Vichi Farm, dedicată pacienților cu diabet, cât și acelor care doresc să prevină diabetul.

Reprezentanții farmaciei Vichi Farm, alături de Alphega Farmacie, au pregătit în incinta Alba Mall un stand unde vă puteți măsura gratuit glicemia, vârsta arterială și capacitatea pulmonară.

„Scopul campaniei se adresează celor care nu sunt diagnosticați cu diabet, dar doresc să prevină apariția afecțiunii prin sfaturi de nutriție și activitate fizică. Totodată, și celor care sunt diagnosticați cu diabet si care doresc să afle mai multe despre cum să-și controleze afecțiunea și să-și îmbunătățească calitatea vieții prin sfaturi practice, despre carcularea porției de alimente, detalii legate de consumul de zahăr și alte aspecte de interes pentru pacienți, validate de doctori specialiști și asociații cu specific de diabet, nutritie si boli metabolice.

În diabet, în condițiile unui control inadecvat, în lipsa unui tratament medicamentuos și a unor măsuri dietetice pot apărea complicații la nivelul picioarelor (piciorul diabetic), la nivelul ochilor (glaucomul și retinopatia diabetică), complicații la nivelul rinichilor, sistemului nervos, cardiovascular și circulator”, ne spune Radu Stoian, manager Farmacia Vichi Farm.

Vă reamintim că acțiunile de măsurare a vârstei arteriale și capacității pulmonare continuă în lunile noiembrie și decembrie 2019, în Farmacia Vichi Farm, la adresa: Bulevardul Revoluției 1989, nr. 67, zona Mercur, Alba Iulia.

De asemenea, campania de diabet continuă în toată luna decembrie și alte zone din județ, împreună cu asistenții comunitari ai Direcției de Asistență Socială Alba Iulia ne vom mobiliza în ample acțiuni de consiliere și testări de glicemie, pentru cei interesați.

Mulțumim pentru buna colaborare:

  • partenerului principal „de suflet” – Alphega Farmacie
  • partenerului – Alba Mall
  • instituției – Primăria Municipiului Alba Iulia
  • asistenților medicali ai Direcției de Asistență Socială Alba Iulia
  • partenerului media Alba24.ro
  • Sun Wave Pharma și Montefarmarco ne sprijină cu cadouri și mostre gratuite de suplimente alimentare pentru persoanele care vin la testare.

Farmacia Vichi Farm

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax