Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) 4-6 mai: Târgul „Produs de Cluj” revine la Alba Iulia în zona Bazinului Olimpic

Publicat

Albaiulienii sunt așteptați în perioada 4 şi 6 să guste din cele mai bune produse tradiționale din zona Clujului. „Cel mai fain târg din Ardeal” va fi deschis în zona Bazinului Olipic din oraș.

„Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, şi revenim la Alba Iulia plini de emoţie. O emoţie firească, credem noi, pentru că refacem drumul pe care l-au făcut înaintaşii noştri în urmă cu un veac pentru a fi mărturisitori ai dorinţei de unire. Ne-am pregătit îndelung pentru reîntâlnirea cu Cetatea Marii Uniri, am cumpănit îndelung asupra a ceea şi cum trebuie să facem, să prezentăm, şi nutrim speranţa că ne vom ridica la importanţa ceasului aniversar. Aducem cu noi toate cele bune de la Cluj, o mică ofrandă în semn de cinstire a sărbătorii care se apropie. Avem preparate din carne realizate după reţete originale, lactate, zacuscă, dulceţuri şi sucuri naturale,vin, miere de albine, ulei presat la rece şi prăjituri de casă. Nu vor lipsi de pe standurile noastre costumele populare tradiţionale din Transilvania, obiectele din lemn, bijuteriile lucrate de mână, lavanda, săpunurile naturale, ,ceramica şi articolele de piele. Vă vom prezenta şi un spectacol de magie, iar în cadrul târgului va funcţiona şi un modern parc de distracţii, cu dotări pentru toate vârstele şi gusturile. Atmosfera va fi întreţinută zilnic de artişti renumiţi şi de tinere talente care bat la porţile afirmării, formaţii de dansuri şi ceteraşi de la Cluj.

Vrem să fim parte la momentul aniversar aşa cum ştim, şi aducem cu noi o parte din ceea ce înseamnă spiritualitatea locală, tradiţia şi cultura străbună. Vă invităm să ne fiţi alături, să descoperiţi un câmpei din sufletul Clujului, adus cu noi în oraşul care a fost de două ori martor al unirii tuturor românilor.

Vă aşteptăm între 4 şi 6 mai în zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia, cu toate cele bune de la Cluj.” au transmis organizatorii Târgului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax