Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) 4 lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un frigider

Publicat

Un frigider nu este o achiziție improvizată. Este o decizie importantă, una cu care va trebui să trăiți în fiecare zi. Deoarece există atât de multe stiluri și modele, aveți o mulțime de opțiuni.

Fie că vă puteți permite să cheltuiți mai puțin pentru un model de bază, fie că vă permiteți să cheltuiți mai mult pentru un frigider cu ușă în ușă cu o mulțime de opțiuni, există un frigider care vă strigă numele.

Trebuie doar să faceți câteva cercetări înainte de a face clic pe butonul „Cumpără”.

1. Măsurați, măsurați, măsurați

Când vine vorba de un frigider sau o combină frigorifică nouă, trebuie să măsurați totul. În primul rând, începeți cu locul în care va locui frigiderul. Asigurați-vă că ușa nu va lovi o insulă sau un perete.

Și asigurați-vă că lăsați un spațiu suplimentar – cel puțin un centimetru de jur împrejur pentru ventilație.

Apoi, uitați-vă la calea pe care frigiderul va intra pentru a ajunge în bucătăria dvs. Frigiderele nu apar ca prin minune! Multe livrări se termină în lacrimi și frustrare din cauza ușii de la hol prea înguste sau a scărilor prea vânjoase.

Poate părea exagerat, dar dacă locuiți într-un spațiu deosebit de strâmt, puteți asambla o aproximare din carton a frigiderului și să o testați din verandă până în bucătărie.

Măsurați fiecare parte a traseului prin care va fi livrat frigiderul dumneavoastră: uși, holuri, TOTUL!

2. Stil

Majoritatea frigiderelor se încadrează în aceste categorii principale:

●      Congelator superior: Este posibil ca mama dvs. să fi avut unul ca acesta. Congelatorul este situat deasupra compartimentului frigiderului. Deși pot părea de școală veche, aceste tipuri de frigidere pot fi foarte eficiente. În general, congelatoarele de top sunt cel mai accesibil tip.

●      Congelator inferior: Congelatoarele inferioare sunt o alternativă mai ieftină la modelele cu ușă franceză, cu unele dintre aceleași avantaje.

●      Side-by-side: Așa cum le spune și numele, side-by-side-urile au frigiderul și congelatorul chiar unul lângă celălalt, păstrând majoritatea alimentelor la nivelul ochilor.

Dacă vă place să păstrați pizze mari congelate, tăvi întregi de lasagna, alimente largi similare, asigurați-vă că partea de congelator are spațiu. Multe dintre ele nu au, iar acest lucru poate fi o problemă pentru brutarii care încearcă să încapă un vas de copt în congelator.

●      Cu ușă franceză: Cel mai elegant aspect al frigiderelor în prezent, ușile franțuzești au două uși pentru compartimentul frigiderului și un sertar pentru congelator în partea de jos. De obicei, ușile franțuzești sunt cele mai scumpe. Există câteva variante comune ale aspectului cu trei uși franțuzești, inclusiv versiunea cu patru uși care are un sertar suplimentar și o versiune cu patru uși.

Și apoi trebuie să luați în considerare lățimea și adâncimea. Mașinile de spălat vase au toate aceeași lățime. Mașinile de spălat și uscătoarele vin în doar două lățimi. Frigiderele vin în toate dimensiunile posibile. Deci, încă o dată: măsurați, măsurați, măsurați.

3. Depozitare

Dimensiunea bucătăriei dvs. și obiceiurile alimentare ale familiei dvs. vor determina de câți metri cubi de depozitare are nevoie frigiderul dvs. În timp ce amprenta frigiderului (adică lățimea și adâncimea exterioară) poate fi restricționată din cauza designului bucătăriei dvs., există frigidere care folosesc foarte bine spațiul și altele care nu o fac.

Distribuitoarele de gheață în interior, de exemplu, sunt convenabile, dar ocupă spațiu care, altfel, ar putea găzdui mai multe produse alimentare.

Unele frigidere au, de asemenea, rafturi flexibile și rafturi personalizabile. Aveți grijă să luați în considerare modul în care puteți personaliza rafturile.

Nu se știe niciodată când va trebui să încapă o foaie de tort, un platou de delicatese și patru sticle de vin.

4. Finisaj

Din moment ce vă veți uita la frigiderul dvs. în fiecare zi, alege un finisaj care să arate bine în bucătăria dvs.

●      Inox: Aspectul curat și metalic al unui frigider din oțel inoxidabil este atemporal. Multe dintre frigiderele inoxidabile de astăzi sunt rezistente la pete, astfel încât nu veți petrece ore întregi ștergând amprentele.

●      Oțel inoxidabil negru: Finisajul în plină ascensiune, fiecare marcă are propria sa abordare, ceea ce face dificilă amestecarea mărcilor. Inoxul negru rezistă la amprentele digitale, ceea ce îl face mai ușor de întreținut. Deși magneții se vor lipi de majoritatea finisajelor din inox negru, aceștia se pot zgâria ușor, așa că gândiți-vă de două ori înainte de a-i folosi.

●      Negru simplu sau alb: Selectați unul dintre aceste finisaje clasice dacă trebuie să vă asortați cu restul aparatelor electrocasnice. Un frigider alb sau negru costă, de obicei, mai puțin decât unul din inox sau din oțel inoxidabil negru.

●      Alte culori: Biscuitul și migdala continuă să supraviețuiască pe margine, dar nu au o popularitate reală. Există, de asemenea, opțiuni de culori îndrăznețe de la compania Smeg, axată pe design.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax