Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) 4 sfaturi pentru a găsi cel mai bun mouse de gaming

Publicat

Dacă ești un jucător hardcore, știi cât de vitale sunt gadgeturile tale pentru a juca ca un profesionist. Odată cu evoluția internetului, jocurile online au devenit mai mult decât o activitate de divertisment. Jucătorii au nevoie de dispozitive mai calificate pentru jocurile online, iar un mouse wireless sau cu fir este cel mai critic echipament pentru jucători.

Există mii de mouse-uri de gaming diferite pe piață și, uneori, este dificil să îl alegi pe cel mai bun pentru stilul tău. Dar nu vă faceți griji; am compilat elementele esențiale pentru a găsi cel mai bun mouse wireless sau cu fir de gaming pentru fiecare tip de joc.

Găsirea celui mai bun mouse pentru mâna ta este o călătorie completă, deoarece cel mai probabil vei folosi acel mouse wireless sau cu fir pentru cel puțin 2-3 ani. Alegerea celui mai bun îți va economisi bani și vă va aduce confort în joc. Iată câteva sfaturi pentru a alege cel mai bun mouse de gaming.

Fii decisiv în privința bugetului

A fi nesigur cu privire la buget va prelungi procesul. Ar trebui să-ți planifici bugetul înainte de a începe să cauți un mouse wireless sau cu fir; inspectarea mouse-urilor din bugetul tău îți va prezenta multe alegeri potențiale.

Mouse-urile cu prețuri mai mari sunt de obicei cei mai buni de cele mai multe ori; de aceea ar trebui să fii decisiv cu privire la bugetul tău. Această regulă ar putea fi cea mai bună alegere pentru biroul tău.

Cunoaște-ți stilul

Chiar dacă nu observi, ai un anumit stil de a ține mouse-ul. De obicei, gamerii preferă trei stiluri diferite de ținere. Aceste stiluri se numesc palmă, vârf de deget și gheară. Producătorii de gadgeturi își proiectează mouse-urile urmărind aceste stiluri. Din fericire, astfel este mai ușor să găsești cel mai ergonomic design cu mâna ta.
S-ar putea ca stilul tău să nu fie exact unul dintre stilurile de ținere în mână prezentate, dar dacă începi să joci, îți vei da seama că unul dintre aceste stiluri se potrivește cu al tău.

Toate modelele de mouse wireless sau cu fir sunt concepute pentru genul lor, iar tu ar trebui să iei unul dintre ele care este compatibil cu stilul tău. Stilul de prindere este scris în principal în specificațiile tehnice ale mouse-ului. Chiar dacă nu poți învăța stilul mouse-ului, poți decide care este cel mai bun cu ținerea ta.

Prețurile sunt de cele mai multe ori aceleași. Nu este ceva care să te îngrijoreze, dar ar trebui să știi întotdeauna tipul de mouse wireless sau cu fir pe care îl așezi pe acel mousepad de gaming.

Dar cealaltă informație de care trebuie să ții cont este că trebuie să știi că mouse-ul cu stilul tău de prindere nu este garantat că va rezukta în confort, dar îl poți încerca mai întâi într-un magazin fizic. Acesta este un lucru obișnuit pe care îl fac cumpărătorii conștienți.

Cunoaște diferența dintre cele cu fir și cele fără fir

Așa cum credeai, diferența dintre ele nu este atât de simplă. Mouse-urile cu fir oferă o întârziere redusă la un preț mic. Dar este mai greu să faci un mouse wireless cu întârziere scăzută, ceea ce reprezintă punctul de ruptură.

Din fericire, producătorii de gadgeturi au început să vândă mouse-uri fără fir cu întârziere redusă, dar costă mult mai mult decât cele cu fir. S-ar putea să te coste mai mult decât ai crezut că ai nevoie de un mouse fără fir.

Este un fapt că mouse-urile fără fir sunt mult mai ușor de transportat, dar cele cu fir și fără fir nu sunt la fel dacă se vând la același preț.

Probabil că nu ai nevoie de un mouse wireless dacă ai un computer desktop și folosești mereu același birou. Ar fi mai bine să alegi un mouse cu fir.

Alege un mouse pentru jocuri cu o rată de interogare bună

Bineînțeles, specificațiile must-have nu sunt aceleași pentru toată lumea. Dar există elemente esențiale pentru a cumpăra un mouse de gaming în 2023. Mai ales dacă îți permiți un mouse de gaming pentru jocuri FPS online, ar trebui să cauți întotdeauna câteva detalii tehnice.

În primul rând, suportul de 1000Hz este esențial pentru jocurile online. Cele mai multe jocuri online au nevoie de cel puțin o rată de interogare de 500Hz, dar producătorii produc mouse-uri care funcționează cel puțin pe o rată de 1000Hz.

Dacă luăm în considerare faptul că vrei un mouse pe care să îl poți folosi ani de zile, 1000Hz este fundamental pentru jocuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax