Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) 6 motive pentru a oferi flori la o ocazie specială

Publicat

Care este primul gând când vă gândiți la ziua de naștere sau cadoul de Sf. Valentin? Cea mai mare parte a oamenilor nu își pot imagina nicio sărbătoare fără flori. Mugurii plini de culoare de toate dimensiunile și formele au devenit un simbol al sărbătorii. Cu toate acestea, există tendința de a considera aranjamentele florale

ca un cadou inutil, demodat și banal. Dacă doriți să știți dacă acesta este sau nu cazul, trebuie să luați în considerare următoarele motive. Dovedesc că un aranjament floral este în continuare cea mai bună alegere pentru orice ocazie.

Fie că este vorba de o zi de naștere, aniversare, înmormântare sau nuntă, oamenii trimit flori de secole. Victorienii au oferit flori ca modalitate de exprimare a emoției, realizându-și cu atenție aranjamente florale pentru a se asigura că au transmis mesajul dorit. Florile erau importante și în culturile antice grecești, romane și egiptene.

Astăzi, cu o gamă largă de cadouri disponibile, vă puteți întreba de ce a oferi flori este încă o alegere atât de populară. După cum se dovedește, există încă multe motive întemeiate pentru a oferi cuiva un cadou floral.

1. Florile transmit diferite emoții

Uneori, vreți ca darul dvs. să spună: te iubesc. Alteori, vreți să spună „ai făcut o treabă bună!. Diferite flori au semnificații diferite, astfel încât să puteți lucra cu floraria dvs. pentru a crea un aranjament care să vă trimită mesajul dorit. Garoafele, de exemplu, transmit un mesaj de dragoste și apreciere. Irișii exprimă credință, speranță și înțelepciune. Puține alte cadouri au un limbaj atât de nuanțat.

2. Florile promovează starea de bine

Florile nu sunt doar pentru ocazii fericite – ele sunt, de asemenea, o alegere obișnuită atunci când cineva se recuperează după o boală sau este întristat după pierdere. Cercetătorii au descoperit că florile pot eleva starea de spirit și pot ajuta oamenii să-și regleze emoțiile. Când primesc aranjamente florale, oamenii simt o scânteie de bucurie, iar acea bucurie continuă să înflorească pe măsură ce florile sunt păstrate în jur.

3. Florile pot fi împărțite

Când oferiți flori cadou, destinatarul dvs. le va afișa adesea pe un birou sau pe o masă. Alții care vin în spațiu vor vedea florile și se vor bucura de frumusețea lor. Deci, oferind flori unei persoane, ajutați la răspândirea bucuriei și a stării de spirit pozitive către o întreagă comunitate de oameni.

4. Florile sunt ușor de comandat

Există momente în care vreți să faceți un cadou frumos, dar nu puteți vizita personal persoana iubită. În astfel de ocazii, florile sunt o alegere perfectă.

Puteți angaja un florar care să vi le livreze, indiferent dacă locuiți la 20 de minute sau la 20 de ore distanță de destinatar. Acum, puteți chiar să comandați flori online, ceea ce simplifică procesul.

Există ceva special în primirea unui cadou livrat manual, pe care cineva l-a comandat pentru dvs. de departe. Florarii vor include de obicei o felicitare cu florile livrate, astfel încât cadoul să se simtă și mai personalizat.

5. Florile rezistă

I-ați putea oferi persoanei dragi bomboane de ciocolată, dar aceste articole au dispărut odată ce destinatarul le consumă. Florile, pe de altă parte, pot fi păstrate și savurate timp de o săptămână sau mai mult. Garoafele, orhideele și lisianthus pot rezista cu ușurință două săptămâni, mai ales dacă destinatarul le ține în apă proaspătă într-o cameră răcoroasă. Frumusețea florilor poate fi savurată din nou și din nou.

6. Florile pot fi personalizate

Un pulover roșu este un pulover roșu. Ciocolata este ciocolată. Multe cadouri sunt greu de personalizat, dar nu și darul florilor.

Există atât de multe posibilități diferite și atât de multe moduri de a crea un aranjament floral care să se potrivească perfect gustului destinatarului dvs. Dacă știți că le place roșul și rozul, îi puteți cere florarului să creeze un aranjament roșu și roz. Dacă sunt pasionați de fluturi, puteți aranja ca florile să fie plasate într-o vază de fluturi. Fiecare aranjament este unic și personal.

Data viitoare când doriți să felicitați un prieten sau să urați cuiva bine, luați în considerare trimiterea unui aranjament floral. Aceasta este tradiția de secole și din motive întemeiate. Florile sunt ușor de personalizat, transmit emoții și pot fi împărtășite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax