Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) AIRSOFT, jocul ce simulează un conflict militar. Reguli, arme şi măsuri de protecţie

Publicat

13 Airsoft este un nou sport de care sunt interesaţi tot mai mulţi tineri. Acesta este inspirat de jocurile tip shooter și este o transpunere în realitate a jocurilor ”Counter-Strike”, ”Delta Force”, ”Battlefield”. Sportul se joacă pe echipe și atrage tot mai multă lume indiferent dacă este sau nu un spațiu special amenajat. În țară există numeroase cluburi și grupări mari ce practică acest sport, însă în județul Alba nu există deocamdată un loc special amenajat, iar cei interesați sunt nevoiți să joace în pădurea din zona Mamut sau în fabrici ce au devenit ruine.

Airsoft este un joc cu tentă militară într-un cadru organizat ce simulează un conflict, utilizând replici ale armelor adevărate, capabile să tragă cu bile airsoft solide din plastic de mici dimensiuni. Cele mai răspândite arme de airsoft sunt cele de tip AEG. Acționarea lor este de natură electrică, transformând energia electrică în energie cinetică.

Citeşte mai multe detalii, pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax