Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Daniel Zdrânc, consilier judeţean: PSD respectă vârstnicii şi le-a redat demnitatea românilor

Publicat

daniel zdrancAdmirăm înțelepciunea și chibzuința vârstnicilor, pe care îi vedem deseori îngrijorați pentru că pensia nu le ajunge să-și ducă traiul de fiecare zi, așa cum și-ar dori. Îi întâlnim deseori la farmacie, pentru a-și cumpăra medicamentele care îi ajută să supraviețuiască. Suntem impresionați că ei, vârstnicii, duc mai departe credința străbună și trec deseori pragul bisericii, pentru a rosti rugăciuni, așa cum s-au obișnuit din copilărie. Majoritatea pensionarilor își chibzuiesc fiecare leu și numai ei știu cum reușesc să trăiască de la o lună la alta. Unii renunță să-și cumpere lucruri de care ar avea nevoie, chiar medicamente, pentru a reuși să supraviețuiască.

În România avem aproape 6 milioane de pensionari, iar pensia medie se apropie de 900 de lei pe lună. În județul nostru sunt aproape 90.000 de pensionari, din care mai bine de 11.000 de persoane sunt pensionari de invaliditate, aproape 3.000 de vârstnici primesc pensii anticipate, 10.632 de persoane sunt pensionari de urmași și aproape 4.500 de vârstnici primesc pensii ca foști agricultori. Printre aceștia se regăsesc, desigur, mulți care își drămuiesc pensia de la o lună la alta, pentru a-și duce traiul de fiecare zi.

PSD respectă vârstnicii!

O națiune care nu își respectă bătrânii nu are niciun viitor, iar o comunitate care nu-și respectă vârstnicii se află în pericol. Cu timpul, s-a creat o prăpastie între tineri și vârstnici, între bogați și săraci, dar și între comunitățile de la sat și cele de la oraș. Așa se face că, treptat, oamenii au pierdut cel mai important lucru: solidaritatea dintre generații. PSD se adresează vârstnicilor, îndemnându-i să-și pună înțelepciunea, chibzuința și voința în slujba unui important proiect al PSD: asigurarea unei vieți demne pentru toți românii. Avem un program dedicat vârstnicilor, prin care dorim să le asigurăm un nivel de trai decent. Cum vom reuși acest lucru? Iată doar câteva proiecte:

– nu mai vrem să fie impozitate pensiile mai mici de 2.000 de lei;

– pensionarii cu pensii mai mari vor plăti un impozit de 10 la sută, nu de 16 la sută, cât este în prezent;

– 90 la sută dintre pensionari nu vor mai plăti niciun fel de impozite sau contribuţii;

– până în 2020 este prevăzută o creştere a punctului de pensie la 1.400 de lei, de la 871,7 lei, cât este acum;

– pensionarii nu vor mai plăti contribuţii pentru sănătate; de la 5,5 la sută, cât este CASS în prezent, din 1 ianuarie 2017 contribuția va fi ZERO;

– pensia minimă garantată va ajunge, până în 2020, la 640 de lei.

PSD le-a redat demnitatea românilor

Neputincios în rezolvarea problemelor românilor și indiferent la problemele lor, Guvernul ZERO Cioloș-PNL nu a făcut altceva decât să adâncească sărăcia din buzunarele vârstnicilor. Știm cu toții la ce ”performanțe” a ajuns PDL, vopsit acum în PNL, după ce a tăiat din banii românilor! Și nici acum nu au lăsat deoparte dorința de sărăcire a românilor! Iată că PNL se opune eliminării celor 102 taxe care împovărează viața oamenilor! E tot mai clar că guvernul susținut de PNL=Guvernul ZERO, nu conduce țara pentru români, nu are nicio grijă și nu înțelege problemele oamenilor! Miniștrii așa-zis tehnocrați nu trăiesc lună de lună așteptând pensia sau salariul, nu trebuie să se gândească la întreținere și nici la ratele la bancă! Pentru că le-a făcut destul rău românilor acest guvern trebuie să plece! Dragi vârstnici, la alegerile din 11 decembrie votați PSD, pentru ca programul nostru să fie pus în practică de un guvern apropiat de români! Votați PSD, partidul care îi respectă pe români!

Daniel ZDRÂNC, consilier județean PSD

PSD Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gerula

    miercuri, 23.11.2016 at 20:20

    Ești tânăr, ce o tot dai cu bătrânii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax