Connect with us
Publicitate

ABRUD

(P) Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Pesediștii din Alba sunt ZERO la București”

Publicat

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Pesediștii din Alba sunt ZERO la București – senatorii PSD au respins proiectul deputatului zero-Tuhuț prin care a mințit moții cu extinderea rețelelor de gaze.”

Acum o lună de zile arătam promisiunile mincinoase ale pesediștilor din Alba prin care amăgeau moții cu extinderea rețelelor de gaze în Apuseni.

La acel moment, deputatul PSD cu zero activitate și zero realizări pentru Alba, Radu Tuhuț, primea aviz negativ de la Consiliul Legislativ, condus de Iordache (PSD), pe proiectul de lege prin care promitea luna de pe cer oamenilor din Abrud, unde a fost forțat de proprii colegi să candideze la primărie.

Astăzi, la o lună distanță, proiectul mincinos este respins de Senat inclusiv cu voturile senatorilor PSD, colegii de partid ai deputatului Tuhuț.

Câteva lucruri sunt clare și se văd cu ochiul liber.

  • Pesediștii din Alba se bucură de zero respect în rândul propriilor colegi de la București, unde deputatul-candidat forțat la primărie este un ilustru anonim cu zero activitate, după 4 ani de mandat. Cum să promovezi proiectele Albei la București, când nici ai tăi nu te bagă în seamă?
  • Prin parlamentarul Tuhuț, omul pe care l-au trimis în legislativ, PSD Alba a demonstrat că nu este în stare să livreze nici măcar un singur proiect serios, dus la capăt și cu rezultate pentru oamenii din acest județ.

Cu astfel de oameni, care au dormit în post, încasând salarii consistente de la bugetul statului, pesediștii din Alba vin acum să ceară voturi pentru primării sau Consiliul Județean, într-o ofertă electorală din care urlă incompetența, lenea și lipsa de profesionalism.

Totul pentru ca o mână de politicieni slab pregătiți și certați cu munca să se relaxeze pe funcții bine platite din banii oamenilor.

Pentru astfel de colegi am un singur îndemn: să lase politica și administrația celor care vor și știu să facă treabă pentru comunitate, iar ei, dacă se tem de șomaj, să participe, că tot are loc zilele acestea, la Târgul Ofertelor Educaționale organizat de Consiliul Județean Alba, unde se pot reorienta spre pregătire și inserție pe piața muncii.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax