Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Așii vopselelor de interior își dau întâlnire la Alba Mall

Publicat

Dacă e adevărat că jumătate din viață o petrecem în casă, atunci noi suntem singurii care dăm cu adevărat culoare vieții tale. Giorgio Graesan, unul dintre cele mai apreciate branduri de vopsele de interior este, acum, și în Alba Iulia.

Nu ne pricepem la ouă roșii, dar de vechiul obicei al vopsitului, vrem să te surprindem cu ceva nou: profesioniștii  culorilor te așteaptă la o demonstrație unică, de la preparare la aplicare, despre cum orice perete din casa ta poate deveni o operă de artă.

Te așteptăm pe 24 si 25 aprilie, în holul central al Alba Mall. Vino să vezi, pe viu, noutățile sezonului, paletare, tendințe, modele, prețuri, toate într-un singur loc, într-o prezentare de top a așilor în vopsele de interior.


Girorgio Graesan garantează: de la satisfacție la distracție și posibilitatea de a câștiga, la tombolă, un perete vopsit în apartamentul sau casa ta.
Giorgio Graesan, dăm culoare vieții tale!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax