Connect with us
Publicitate

Uncategorized

(P) ASTĂZI: Deschiderea oficială a Premio Euro Star Group în Sebeş. Euro Star Group lansează al doilea service cu franciză Premio de la Goodyear în Alba

Publicat

Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat SC Euro Star Group SRL lansează joi, 8 august, al doilea magazin-service Premio pe piaţa de profil din Alba. Este vorba despre Premio Euro Star Group Sebeş, cu sediul pe str. Ștefan Cel Mare nr. 147.

Noul centru Premio ce va fi deschis oficial mâine în Sebeș repezintă un nou punct important pe harta lanțului de franciză Premio din România. Odată cu acest centru, franciza Premio se extinde la un număr de 38 de magazine-service Premio pe piața de service și retail cu anvelope de la noi din țară, importanţa extinderii Premio în România fiind dată atât de nivelul ridicat de investiţie, cât şi de standardul european impus pe piaţa românească a service-ului şi retail-ului cu anvelope.

La nivel local, societatea comercială Euro Star Group din Sebeș mai deține un centru cu franciză Premio de la Goodyear. Primul centru Premio Euro Star Group se află situat în Alba Iulia, pe strada Gării la numărul 2Bis (zona Bărăbanţ), și dispune de 6 rampe de lucru în care se execută operaţiuni de service roţi şi mecanică uşoară atât pentru turisme, cât şi pentru camioane, după cum urmează: schimb roţi şi echilibrare roţi turisme în două rampe de lucru, service roţi pentru camioane şi autoutilitare în două rampe de lucru, echilibrare roţi camioane – o rampă şi geometrie roţi turisme – o rampă.

Nivelul investiției inițiale din centrul Premio Euro Star Group din Alba Iulia se ridica la începutul lunii octobrie 2012 la valoarea de 800.000 de euro. Pentru noul centru Premio din Sebeș, valoare investiției inițiale se așteaptă să fie mai mică, având în vedere și spațiul mai redus al locației, precum și nivelul mai mic al pieței.

Franciza Premio a fost introdusă pe piaţa europeană în 1996 de Goodyear German Franchise în vederea standardizării calităţii serviciilor de profil în întreaga Europă.

La eveniment vor fi prezenţi Cristian Vlad, administrator Premio Euro Star Group în cadrul S.C. Euro Star Group S.R.L şi Cristian Roșioru, Retail Specialist la Goodyear Dunlop Tires România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax