Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Cadourile perfecte pentru tată și băiat? Ambele poartă numele Stihl

Publicat

Azi este Black Friday, deci am intrat în linie dreaptă spre Crăciun. Odată cu marea sărbătoare vine și decizia de a lua cadouri celor dragi. Din fericire, căutările tale pot fi mult mai scurte dacă tatăl și băiatul familiei sunt genul de persoane care nu se sperie de muncile casei.

În cazul în care îți pui deja întrebări, cadoul pentru băiat nu îl va pune să muncească, însă îi va aduce o bucurie în plus. Este vorba despre drujba de jucărie de la Stihl, un produs despre care inițial am crezut că va fi o jucărie ce va fi uitată într-un colț al camerei. Contrar așteptărilor mele, Stihl a investit suficientă atenție pentru a face drujba de jucărie cu adevărat atractivă pentru cei mici. Cât de mici? Producătorul recomandă jucăria copiilor care au împlinit deja 3 ani. Mai departe, descrierea este cât se poate de simplă:

De acum, cei mici pot ajuta în grădină cu acest ferăstrău cu lanț Stihl. În timp ce vă grăbiți în grădină sau desfășurați diverse lucrări de întreținere, copiii pot fi uneori mai degrabă o piedică decât un ajutor, deci de ce să nu transformați o parte din această energie în ajutor cu ferăstrăul cu lanț de jucărie Stihl?

Ferăstrăul Stihl are o bară de plastic de 18 cm cu un lanț de cauciuc care se mișcă în mod real, ceea ce înseamnă că micul dumneavoastră ajutor se va distra „tăind” copaci și ramuri în și în jurul grădini. Cu o apăsare a reculului, ferăstrăul Stihl de jucărie va produce un sunet realist al motorului la ralanti.

Comutatorul cu acțiune dublă acționează lanțul și produce un efect de sunet autentic de ferăstrău cu lanț, care vă va implica copilul în jocul de roluri. Controlați nivelul de zgomot produs de ferăstrăul Stihl cu ajutorul unui buton de volum la îndemână, situat în spate, care include și o poziție OFF.

Pentru un realism suplimentar, pârghia de frână a lanțului de pe ferăstrăul Stihl se mișcă și vine, de asemenea, cu o teacă pentru un aspect cât mai autentic.

Cu acest ferăstrău, copilul dumneavoastră va avea parte de ore de distracție, indiferent dacă este angajat ca „ajutor în grădină sau implicat în jocuri de rol. Cu siguranță va stimula imaginația copilului și va încuraja gândirea creativă. Ferăstrăul Stihl vine, de asemenea, cu o unealtă pentru a schimba lanțul, toate stocate într-o pungă de depozitare mică. Pentru a folosi ferăstrăul Stihl, aveți nevoie de 3 baterii AA. Acestea sunt furnizate împreună cu produsul.

Dacă alegerea pentru cel mic este limitată, bărbatul casei are mai multe opțiuni la dispoziție. Dacă dorești să îi faci un cadou util, care să îl ajute să termine mai repede treaba, modelele Stihl oferă eficiența pe care o caută.

La o primă vedere, unul dintre cele mai populare modele este drujba Stihl MS 170. Cu un preț de sub 1000 de lei, aceasta asigură aceeași satisfacție pe care modelul de jucărie i-o va oferi celui mic.

Printre caracteristicile cele mai importante ale motoferăstrăului Stihl MS 170 se numără lungimea de tăiere de 40 centimetri, capacitatea cilindrică de 30,1 cm3, sistemul anti-vibrații, sistemul Ematic pentru ungerea lanțului, comanda monobloc (funcțiile ferăstrăului sunt comandate de la o singură manetă) și un compensator ce are grijă de calitatea gazelor de evacuare și de consumul de la carburant.

Cu o greutate de 4,1 kilograme, drujba Stihl se pretează pentru munci variate in gradina, în special pentru cei care se află la prima experiență cu un asemenea produs. Stihl MS 170 promite și longevitate, o persoană care folosește acest model afirmând „Dețin o asemenea drujbă de vreo 3 ani și sunt foarte mulțumit de ea. O recomand cu drag”.

În cazul în care tatăl are deja experiență în folosirea unei drujbe în grădină, Stihl oferă și alte modele mai complexe, însă la fel de ușor de utilizat, indiferent de tipul de muncă.

Ce părere ai despre această pereche de produse Stihl?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax