Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Căminul tău, inspirat de NOBILA CASA. Decorațiuni îndrăgite pentru toate gusturile și toate buzunarele

Publicat

nobila casa_magazin alba iulia Pentru a aprecia fiecare moment petrecut cu cei dragi, în ajunul sărbătorilor, toți suntem preocupați de înfrumusețarea casei: procurăm decorațiuni de sezon, asortăm o față de masă nouă cu perdelele și pernele decor, căutăm seturi de farfurii, tacâmuri, pahare noi pentru masa festivă, alegem cadouri pe gustul fiecăruia.

Magazinul Nobila Casa din Alba Iulia întâmpină toate aceste preocupări, oferind decorațiuni pe care clientul, odată ce le-a cumpărat, le îndrăgește o viață întreagă. Acestea transformă locuințele în cămin.

Gama de articole oferite de magazinul situat în Alba Mall acoperă toate încăperile din casă, de la bucătărie prin dining, living și dormitor până la baie, oferind posibilități pentru toate gusturile și toate bugetele.

Pe lângă decorațiuni interioare, magazinul oferă colecții noi de perdele și draperii în fiecare sezon.

IMG_8985 Serviciile complementare sunt un alt atu al magazinelor (coasere și tivire gratuită la achiziționarea perdelelor, consultanță și măsurători la domiciliu).

Nobila Casa este un cunoscut brand românesc, clujean. Acum 15 ani o familie, din pasiune pentru frumos și-a extins mica afacere de cusut textile decorative pe import și comercializare de obiecte de decor. Azi dețin primul lanț de magazine home&deco din țară, cu magazine în Cluj, București, Timișoara, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureș, Bistrița, și 11 branduri proprii.

Magazinul Nobila Casa Alba Iulia a fost inaugurat în 2012, iar anul acesta s-a mutat într-o locație mai mare și mai frumoasă. Echipa Nobila Casa speră să mulțumească și de acum înainte cei mai exigenți cumpărători și să consolideze relația sa cu clienții existenți prin servicii de înaltă calitate și profesionalism.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax