Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Casa Auto Vâlcea, reprezentantă Mercedes Benz, furnizor al Casei Regale a României

Publicat

col

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Radu au ajuns de 1 Decembrie la Alba Iulia. Au călătorit cu Trenul Regal şi au fost primiţi de oficialităţile locale, în Gara CFR din Capitala Marii Uniri.

Aceștia au plecat spre oraș cu o limuzină marca Mercedes-Benz pusă la dispozitie de Casa Auto Vâlcea, furnizor al Casei Regale.

Familia Regală a fost întâmpinată la Gara Alba Iulia de autoritățile locale și de locuitori ai municipiului Marii Uniri. După ce au salutat mulțimea, au fost preluați de o limuzină Mercedes-Benz, de la Casa Auto Vâlcea, furnizor al Casei Regale.

Casa Auto Vâlcea, reprezentanţa Mercedes-Benz, a semnat un parteneriat oficial cu Casa Regală a României pentru a pune la dispoziție autoturisme Mercedes-Benz. Casa Auto Vâlcea face parte din grupul de firme aparținând omului de afaceri Ioan Oprean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax