Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Compania “Florea Grup” a împlinit 20 de ani de activitate. Aniversarea, marcată prin mai multe evenimente

Publicat

Florea Grup_20 ani_2 Astăzi, 1 februarie 2016, se împlinesc 20 de ani de la înființarea „Florea Grup”. Aniversarea va fi marcată de către companie prin mai multe evenimente ce vor avea loc în acest an.

Povestea companiei a început să se scrie în 1996, când frații Florea au început investiția în prima stație de carburanți, situată în localitatea Sântimbru.

Orientarea spre dezvoltare și spiritul antreprenor al echipei de management au făcut ca afacerile Florea Grup să se diversifice și să crească rapid.

Compania are astăzi activități importante în domeniul construcțiilor, a carburanților, a mixurilor asfaltice, a betoanelor, dar și a serviciilor. În această categorie intră transportul de persoane (Florea Taxi), dar și serviciile de cazare, care s-au extins la începutul anului trecut, odată cu inaugurarea Hotelului Transilvania.

Florea Grup_20 ani_3 „Am început ca o echipă mică, însă ambițioasă. Credeam toți în același vis, iar asta ne-a dat energia de a merge mereu mai departe, mereu mai sus. Iată-ne, după 20 de ani, una dintre cele mai mari companii din Transilvania!

Echipa a ajuns astăzi la peste 500 de membri: oameni implicați, harnici și care sunt ghidați de valori comune. Aceleași valori care au fost pilonii pe care compania noastră s-a dezvoltat: respectul față de clienți și angajați, profesionalismul și responsabilitatea”, este mesajul fondatorilor Florea Grup, Marcel și David Florea.

Florea Grup mulțumește tuturor partenerilor din acești ani pentru frumoasa colaborare și speră într-o colaborare cât mai fructuoasă și pe viitor.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax