Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Compania românească CORAL IMPEX, premiată cu THE BIZZ 2017 pentru excelenţa în afaceri

Publicat

20170503_220535 Compania românească de deratizare şi dezinsecţie CORAL IMPEX a fost premiată de Confederația Mondială a Întreprinderilor (WORLDCOB) cu unul dintre cele mai importante premii de afaceri din lume: „The BIZZ 2017”. Această distincţie deosebită i-a fost acordată companiei Coral Impex în data de 3 mai 2017, în cadrul unei ceremonii oficiale, organizată la Hotel Intercontinental, București.

 

 

the bizz În edițiile anterioare, ceremoniile de premiere The BIZZ au avut loc în orașe precum Houston, New York, Punta Cana, Panama, Cusco, Roma, Mumbai, Orlando, Barcelona, Miami, Bahamas, Doha, Abu Dhabi, Atena, Las Vegas, Muscat, Washington și Monaco.

WORLDCOB este o organizație din Houston, SUA, care promovează dezvoltarea și creșterea a peste 3.000 companii din peste 120 de țări și recunoaște și stimulează creșterea companiilor și a oamenilor de afaceri, precum și promovarea responsabilității sociale a întreprinderilor. Toate acestea sunt realizate prin The BIZZ, un premiu care recunoaște excelența în afaceri. Prin acest triumf, Coral Impex a devenit membru de elită al WORLDCOB, alături de numeroase alte companii de succes, din Qatar, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Oman, Arabia Saudită, Liban, România şi altele.

 

 

Dedic acest premiu tuturor angajatilor companiei, care au înţeles că succesul nu se poate obţine decât prin muncă asiduă şi eforturi continue”, a declarat Alexandru Badea, directorul general şi unicul acţionar al companiei Coral Impex.

coral pest control Coral Impex este o companie cu capital 100% românesc, specializată în prestarea serviciilor profesionale de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie şi tratamente fitosanitare. Cu un efectiv de peste 250 angajaţi şi puncte de lucru în 11 mari oraşe ale ţării, Coral Impex a ocupat locul 1 pe ţară între firmele cu acelaşi profil de activitate, într-un clasament realizat în 2016 de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (în funcţie de cifra de afaceri).

De-alungul existenţei sale de peste 20 de ani, Coral Impex a reprezentat cu mândrie România în cadrul a numeroase festivităţi internaţionale de premiere a excelenţei în afaceri, organizate în ţări precum: SUA, Franţa, Germania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Elveţia, Turcia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax