Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Comunicat Daniel Breaz: De ce susțin realegerea primarului Gabriel Pleșa

Publicat

Comunicat Daniel Breaz – Continuitate și viziune: De ce susțin realegerea primarului Gabriel Pleșa – o voce puternică pentru Alba Iulia. 

Dragi locuitori ai orașului Alba Iulia,

Pe măsură ce ne apropiem de alegerile locale, cred că este datoria mea, înainte de toate, în calitate de cetățean, să reflectez asupra parcursului și perspectivei de dezvoltare a orașului nostru, sub conducerea lui Gabriel Pleșa.

Ca profesor de matematică, am învățat să recunosc valoarea unei abordări precise, fundamentate.

Acesta este unghiul din care îl privesc pe Gabriel Pleșa, cel care a demonstrat în ultimii ani că știe foarte bine cum să păstreze un echilibru între dezvoltarea strategică și respectul față de valorile noastre comunitare.

Este esențial să ne menținem traiectoria de creștere și dezvoltare, realegând un lider care a dovedit deja că poate transforma proiecte mărețe în realități benefice pentru noi toți.

Reiterez, așadar, sprijinul meu total pentru Gabriel Pleșa, candidatul nostru pentru funcția de primar.

Având oportunitatea de a colabora cu Gabriel Pleșa, în calitate de rector și coleg, pot spune că este un  om al acțiunii și al principiilor, un  lider autentic, care a pus întotdeauna comunitatea pe primul plan.

A demonstrat o  capacitate extraordinară de a anticipa și de a răspunde prompt nevoilor comunității noastre.

Dinamismul său se reflectă prin proiectele de dezvoltare urbană care pun bazele unei infrastructuri moderne, pregătite pentru viitor.

Respectul său față de valorosul nostru patrimoniu local este evident prin inițiativele de restaurare a monumentelor istorice și prin susținerea evenimentelor culturale care au reînviat tradițiile noastre.

Având o mare pasiune pentru muzică și istorie, Gabriel Pleșa a reușit să aducă un suflu nou în viața culturală a orașului nostru, transformând patrimoniul într-un punct de întâlnire între generații.

Gabriel Pleșa este un om al comunității, care înțelege perfect profilul local și nevoile cetățenilor. Născut și crescut în Albă Iulia, poartă în inima să valorile și tradițiile acestui loc.

Amintirile sale din copilărie, legăturile strânse cu mediul și devotamentul față de orașul nostru sunt evidente și se reflectă în fiecare decizie pe care a luat-o.

Această conexiune personală este vitală pentru un lider care trebuie să păstreze un echilibru între dezvoltarea economică și conservarea identității culturale.

Gabriel Pleșa este apreciat nu doar pentru realizările sale tangibile, ci și pentru un profund simț al responsabilității, o trăsătură esențială ce a definit întreaga să carieră politică.

Însăși motivația sa inițială de a intra în arena politică reflectă un angajament altruist: acela de a contribui decisiv la modelarea unui viitor mai bun pentru orașul nostru și pentru noile generații.

Această abordare subliniază nu doar determinarea sa, ci și viziunea sa nobilă, orientată spre binele comun.

Prin tot ce a făcut în calitate de primar, Gabriel Pleșa a dovedit că este un om de acțiune, dedicat și cu o capacitate remarcabilă de a inspira și mobiliza comunitatea în jurul unui obiective comune.

Acestea sunt calitățile care îl fac nu doar un candidat ideal pentru primărie, ci și un exemplu demn de urmat în viața publică.

În concluzie, vă îndemn să susțineți un lider care nu doar promite, ci și realizează.

Am certitudinea că avându-l pe Gabriel Pleșa ca primar al Albei Iulia, vom continua să fim un exemplu de comunitate, un spațiu în care tradiția și modernitatea se îmbină armonios, contribuind la crearea unui viitor mai bun pentru toți locuitorii săi.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Geo

    joi, 23.05.2024 at 15:23

    Realizări, devotament,responsabil,om de acțiune … !!!
    Da, e un CV demn de un profesor. Dar realizările concrete, lipsesc.
    Sunteți în aceiași barcă și trebuie să vă sprijiniți, va înțeleg.

  2. Adi Gliga

    sâmbătă, 01.06.2024 at 21:36

    jalnic jalnic acest ahtiat dupa funcții ..o caricatura a unui „program” caricatural,” Romania Educată”..

  3. Ion

    luni, 03.06.2024 at 18:42

    Pe ăsta,D B nu l-a făcut PSD ul parlamentar și ministru?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax