Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P) Comunicat de presă Ioan Lazăr, PRO România: Carantină ar putea fi mai nocivă decât boala în sine!

Publicat

Am spus-o și o voi spune mereu. Nu mă voi substitui medicilor și specialiștilor din sistemul de sănătate. Dar nu pot să nu remarc o realitate evidentă: a doua carantină, fără nicio speranță și fără un PLAN coerent al guvernului LuCOVID va provoca în sine boli mult mai grave decât boala în sine.

Nu se poate ca “tratamentul” să fie mai nociv decât boala. Și spun asta pentru că mai nou Guvernul PNL folosește carantina pe post de tratament, uitând de toate medicamentele care dau rezultate în alte țări, dar în spitalele din România și din județul Alba mai ales LIPSESC!!! Cum de în loc de Remdesivir, hidroxiclorochină, favipiravir, dexametazona, plasma convalescentă sau tratamentul cu anticorpi monoclonali, Guvernul LuCOVID vorbește mai mult despre CARANTINARE?! Carantinarea nu este un tratament, dle Orban!!!

La prima carantină din perioada stării de urgență lucrurile au funcționat pentru că oamenii au avut speranță. Și speranța le-a dat putere să meargă mai departe.

Și dacă vom avea 100.000 sau 1 milioane de morți de COVID mai puțin, dar ne vom trezi cu 5 milioane de morți din cauza depresiilor, a foametei, a revoltelor sociale?!? Cine răspunde atunci?

Nu e de mirare că administrația Trump refuză un nou lockdown, pentru că asta înseamnă moartea tuturor: firme, locuri de muncă, rate la bănci neplătite, executări silite, pierderea caselor etc.

Repet: de luna aceasta cei care și-au suspendat ratele încep să le plătească din nou. Exact când Guvernul LuCOVID PNL închide din nou economia județului Alba, prin carantinarea principalelor orașe!

Nu avem medicamente în spitale, secțiile ATI iau foc, medicii sunt la capătul forțelor și Guvernul PNL ne închide în case. Acest scenariu de groază trebuie să înceteze!

Sper că va înceta pe 6 Decembrie! PROmisiunea ieșirii din criză!

IOAN LAZĂR

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

Comandat de partidul PRO România – Filiala Alba – cod unic mandatar financiar 11200008 – executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. pilu

    luni, 16.11.2020 at 13:55

    Vezi ce insemna sa te bagi in politica ? Devi dintr-o data atotstiutor, cu toate ca prin scoala ai trecut ca un fulg.
    Propun ca pentru ridicarea nivelului intelectual al oamenilor sa nu se mai mearga la scoala, ci sa intre in politica.

  2. Unul

    luni, 16.11.2020 at 14:07

    Să mori dumneavoastră, ca să nu ne tutuim ? Mai nocivă decât carantina, molima și toate primejdiile lumi a fost și sper că nu va mai fi vreodată în țara asta, guvernarea PSD, cu trotineta lui Ponta. Dragnea, de la locul lui răcoros și umbros vă așteaptă acolo să vă învețe mecanica auto. Ar fi ceva foarte util pentru voi….

  3. Dele Ali

    luni, 16.11.2020 at 14:41

    Ma Lazare, tu trebuia sa te numesti Toma ! Chiar nu crezi in eficienta masurilor care sunt spuse/promovate de specialisti? O gramada de tari impun carantina si tu …hop sa castigi niste voturi cu idei cretine! Du-te la la ATI si convinge-te ce drame se petrec acolo si dupa aceea sa vorbesti! Cred ca scoala ta e ca doctoratul lui Ponta …adica nu exista!
    CHIAR ESTI DE GROAZA CA pro-prostia voastra de partid!

  4. Stefana

    luni, 16.11.2020 at 16:17

    Cred ca cel mai indicat ar fi, stimabile, sa nu iti mai dai cu parerea despre subiecte pe care nu le stapanesti!
    Lasa acest subiect in grija celor care sunt medici si care se pot pronunta cu privire la tratamentul necesar fiecarui pacient in parte.
    Doar asa pentru stiinta ta, daca tot vrei sa iti dai cu parerea despre subiect, ar trebui sa consulti niste jurnale de medicina (https://www.news-medical.net/news/20201018/WHO-study-finds-Remdesivir-and-other-repurposed-drugs-ineffective-in-COVID-19.aspx). In felul acesta poate vei observa ca, in urma unui studiu organizat de OMS s-a dovedit ca nici unul dintre medicamentele mentionate de tine nu este eficace in scaderea mortalitatii, a necesitatii de ventilare si a numarului de zile de spitalizare.

  5. pilu

    luni, 16.11.2020 at 17:23

    Electrician si atat.

  6. Stefana

    vineri, 20.11.2020 at 12:20

    Dupa numai 4 zile, cei de la Organizatia Mondiala a Sanatatii doresc sa emita un comunicat de presa prin care nu sunt deloc de acord cu opinia emisa de tine, stimabile.
    Intelegi acum de ce este mai bine sa nu te mai ocupi de medicina si sa ai grija de ceea ce ai fost scolit sa faci?
    https://cluj24.ro/remdesivir-nerecomandat-de-organizatia-mondiala-a-sanatatii-33489.html

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax