Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Consultanță gratuită la noul sediu al Biroului de Cadastru Maxim din Alba Iulia. Și un loc de muncă sigur pentru absolvenții facultăților de profil

Publicat

IMG_0687 Consultanţă gratuită, servicii de topografie, cadastru şi geodezie acordate cu promptitudine şi profesionalism, tehnologii de ultimă generaţie şi eficienţă maximă pentru clienţi, toate acestea le regăsiţi la Biroul de Cadastru Maxim, din Alba Iulia.

În contextul dezvoltării serviciilor de profil şi al modificărilor legislative, existente unor astfel de oferte specializate este necesară pentru cei care doresc să economisească timp şi în acelaşi timp să beneficieze de experienţa specialiştilor.

Unul dintre aceste exemple este Biroul de Cadastru Maxim, reprezentat de inginer Emanuel Maxim. Este considerat un om ambiţios, care ştie ce înseamnă calitatea pe care o aşteaptă clientul şi valorile importante pentru societate.

IMG_0690 Biroul de Cadastru Maxim se găseşte pe strada Septimius Severus, Bl. 55, ap. 3, în Alba Iulia, în apropierea Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba şi a Direcţiei Agricole.

Locaţia a fost aleasă pentru sporirea eficacităţii în prestarea serviciilor, OCPI Alba şi în speţă BCPI Alba Iulia fiind instituţia cu care Biroul de Cadastru Maxim lucrează zilnic, pentru depuneri de cereri, identificări şi altele, după cum spune chiar Emanuel Maxim.

Pe lângă faptul că oferă servicii cu promptitudine şi de cea mai înaltă calitate, îşi doreşte să ajute şi acea parte a clientelei care nu dispune de suficiente resurse financiare, astfel încât Biroul oferă consultanţă gratuită.

Astfel, indiferent de speţă, clientul este îndrumat gratuit spre instituţiile abilitate în domeniu să rezolve cazul sau este preluat în lucru, fiind programat iniţial pentru efectuarea măsurătorilor în Sistem Naţional de Referinţă STEREOGRAFIC 1970, realizate cu aparatură GPS.

cadastru Programul de lucru cu publicul este zilnic, între orele 8.30 – 16.00, iar, după caz, dacă este nevoie, acesta este extins în funcţie de disponibilitatea clientului.

Emanuel Maxim spune că vrea să-şi mărească echipa, astfel încât cei care doresc să se alăture Biroului şi nu numai, pot intra pe pagina de Facebook – Birou Cadastru Maxim sau pe siteul oficial al biroului – cadastrumaxim.ro. Alte detalii pot fi solicitate pe adresele de email cadastrumaxim@yahoo.com, cadastrumaxim@gmail.com.

Astfel, veţi putea afla informaţii de ultimă oră în ceea ce priveşte legislaţia din domeniul cadastrului, fiind informat la zi cu orice schimbare de regulament sau lege. În plus, Biroul de Cadastru Maxim lanseaza lunar oferte promoţionale, privind pachete de lucrări, discounturi pentru clienţii fideli şi multe alte surprize.

maximcadastru1 Un accent personal

“Sunt un familist convins, soţia mea este inspector în cadrul OCPI Alba, iar fetiţele noastre gemene sunt încă la grădiniţă. De comun acord am stabilit faptul că ar fi bine să avem acest spaţiu, aşa încât, după orele de program, fetiţele să aibă unde să fie găzduite, până la ora 16.00, când soţia mea termină programul de lucru”, a dezvăluit Emanuel Maxim

Acesta spune că îşi doreşte să aibă parte de sănătate, fiind conştient că este cel mai important lucru şi ca lumea să aprecieze ceea ce face.

10446990_1513892938830031_4949180226761268200_n

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax