Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

[P] CORAL IMPEX, firma care a concesionat serviciile de dezinsecție și deratizare din Alba Iulia, premiată în Dubai de Confederaţia Mondială a Afacerilor

Publicat

În luna septembrie a acestui an, firma care se ocupă de dezinsecţie în judeţul Alba, Coral Impex, a mai adăugat în palmaresul recunoaşterilor sale internaţionale încă un prestigios premiu.

World Confederation of Businesses (WORLDCOB), organizaţie de top în domeniul afacerilor, cu sediul în Houston, Texas, dedicata încurajării, dezvoltării şi creşterii celor mai remarcabile companii şi a celor mai redutabili oameni de afaceri din lume, a inclus compania românească între membrii săi, alături de marile companii din 80 de ţări.

Firma Coral Impex a fost selectată de către WORLDCOB pentru a primi cel mai important premiu al mediului de afaceri din lume: ” BIZZ 2013″. Confederaţia Mondială a Afacerilor şi-a exprimat dorinţa de „a onora şi premia SC CORAL IMPEX SRL şi echipa sa”, cu cea mai importantă distincţie din domeniul afacerilor, pentru „experienţa dovedită şi creşterea constantă”.

Prestigiosul premiu, „BIZZ 2013”, i-a fost atribuit companiei româneşti CORAL IMPEX în data de 29 septembrie 2013, în cadrul ceremoniei de gală desfăşurate, într-o locaţie pe măsura acestui eveniment de excepţie, la Atlantis The Palm, din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

„Ne aducem aminte cu mândrie faptul că, palmaresul aprecierilor la nivel internaţional al firmei româneşti a mai fost îmbogăţit în acest an, şi în cadrul „Summitului Liderilor de Afaceri” din Montreux, Elvetia, organizat de către Adunarea Europeană de Business (EBA, Oxford, Marea Britanie), fiindu-i decernate distincţii prestigioase în sfera calităţii şi a managementului între care: Premiul Internaţional „Best Enterprise” (Cea mai buna Companie), iar Dlui Alexandru Badea, managerul acesteia, „în semn de recunoaştere a excelenţei reputaţii în business, management eficient şi dezvoltare constantă”, i-a fost decernat titlul de „Cel mai bun Manager al Anului””, au transmis reprezentanții firmei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax