Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Cum alegem casa de pariuri online potrivită pentru noi?

Publicat

12801304_1555206044770735_6152881325233361149_n In cazul in care crezi ca alegerea unei case de pariuri se efectueaza “cu ochii inchisi” te inseli amarnic.

Chiar daca esti un parior inrait sau unul care pariaza ocazional este recomandat sa iti creezi cont la casa ce prezinta o oferta bogata, cel putin din punctul tau de vedere. Sigur, daca preferi, spre exemplu, un anumit tip de pariu, iar casele ce dispun de o oferta bogata nu il au (desi rar se intampla asta), gasindu-l, in schimb, la o casa online cu o oferta modesta, este oarecum logic sa optezi pentru a doua varianta.

Dupa cum am specificat insa, acestea sunt cazuri singulare. O oferta bogata iti da posibilitatea de a alege din foarte multe variante ale unui anumit meci, mai ales daca este de fotbal. Nici oferta pentru celelalte sporturi nu se lasa mai prejos la aceste case de pariuri. In general, faptul ca ai de unde alege ar trebui sa lucreze in avantajul tau, astfel avand o plaja mai mare de optiuni pentru acel meci si, implicit, o sansa mai mare de castig.

Poti acumula mai repede castiguri in cazul unei oferte bogate decat in cazul uneia sarace

O oferta mai bogata inseamna, de asemenea, ca vei putea analiza statistica partidei pe care doresti sa pariezi din mai multe puncte de vedere. Spre exemplu, in cazul unui meci de fotbal poti vedea statistica numarului de goluri marcat de echipa gazda pe teren propriu, respectiv de echipa oaspete in deplasare in ultimele meciuri, pentru a plasa pariuri in consecinta. Sau poate vrem sa consultam statistica loviturilor de colt sau a cartonaselor galbene.

Indiferent de ce pariuri vei alege un lucru pare clar si anume acela ca daca nu doresti sa te limitezi la un singur tip de pariu ideal ar fi sa alegi a te inregistra la o casa de pariuri ce are parte de o oferta bogata. Acesta ar trebui sa fie primul criteriu pe care sa il iei in calcul inainte de a efectua pasul decisiv.

Pot consulta undeva oferta casei de pariuri?

Casele online licentiate in Romania sunt 16 la numar, astfel ca ai pierde mult timp daca ai intra pe site-ul fiecareia nu doar pentru a descoperi, ci si pentru a analiza acea oferta. Asta poate dura chiar si jumatate de ora doar pentru o casa online. Mult mai putin iti va lua daca vei culege informatiile de pe Intelbet. Acesta este un site care prezinta in mod obiectiv date esentiale cu privire la casele de pariuri, date in functie de care un utilizator isi poate forma o parere si va decide care casa online i se potriveste.

Obiectivitatea Intelbet se poate vedea cel mai bine pe pagina recenziei fiecarei case de pariuri. Acolo vei gasi informatii cu privire la oferta de pariuri pre-live, respectiv la cea live sau la calitatea cotelor. Totodata, aici iti sunt prezentate 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe avute de acea casa online.

  • Clasamente ale caselor de pariuri

In cazul in care recenziile nu te ajuta sa iei o decizie referitoare la inregistrarea la o casa de pariuri, poate o vor face clasamentele intocmite de Intelbet, clasamente ce includ toate agentiile licentiate. Acestea sunt ierarhizate in functie de oferta pre-live, cea live, de calitatea cotelor sau de popularitatea in randul utilizatorilor Intelbet

  • Exprima-ti opinia si/sau adauga reclamatii

Revenind la recenzia fiecarei case de pariuri, pe pagina vei avea posibilitatea de a consulta punctele tari si punctele slabe ale acesteia in viziunea altor utilizatori Intelbet, putandu-ti exprima si tu parerea in legatura cu acest aspect. De asemenea, in cazul in care intampini vreo problema cu acea casa de pariuri, problema legata de contul tau, poti apela cu incredere la Intelbet, utilizand butonul “Adauga o reclamatie”. In cazul in care tu ai dreptate, iar casa de pariuri este vinovata pentru pierderea sumei tale din cont, Intelbet va face tot posibilul pentru a rezolva problema in favoarea ta.

  • Participa la concursurile de pronosticuri

Intelbet nu este doar o sursa de inspiratie pentru cei ce vor sa se documenteze cu privire la casele de pariuri. Pe site vei gasi, de asemenea, nu unul, ci doua concursuri. Unul se desfasoara lunar, cu premii totale de 800 RON, impartite primilor 8 clasati. Participarea la acest concurs nu te obliga sa oferi nicio argumentatie pentru pronosticul ales. Aceasta sarcina le revine tipsterilor, tu trebuind doar sa alegi daca pronosticul oferit de ei va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Un alt concurs interesant oferit de Intelbet vizeaza aceasta editie de Liga I, pentru a participa la el trebuind doar sa prezici pe site scorul corect al meciului.

https://intelbet.ro/ (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax