Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Cum să alegeți un fotoliu de alăptare în 3 pași

Publicat

Un scaun sau fotoliu de alăptare poate fi un confort pentru părinte și copil, creând un loc special pentru a fi împreună în timp ce alăptați. Cu toate acestea, dacă nu există spațiu în casă sau în buget pentru acest tip de fotolii, nu este o necesitate pentru astfel de momente de legătură.

Nu există locuri obligatorii atunci când vine vorba de alăptare; este suficient să întrebați părintele care alăptează în mijloacele de transport în comun, la restaurant sau în parc.

Dar dacă sunteți interesată să achiziționați un scaun de alăptare, veți găsi o multitudine de opțiuni pe piață. Cu zeci de stiluri de fotolii care variază în preț de la sute la mii de lei, procesul de stabilire a celui mai bun scaun de alăptare pentru camera dumneavoastră poate fi de-a dreptul intimidant.

Concentrându-vă pe o mână de factori ar trebui să facă procesul de a alege – și de a vă așeza pe – un fotoliu mult mai ușor de gestionat.

Confort

Dacă credeți că a petrece jumătate de noapte hrănind un bebeluș agitat este o provocare, încercați să o faceți într-un scaun incomod. Alăptarea poate fi o activitate delicată, așa că este important să alegeți fotolii de alăptare care să vă facă experiența cât mai confortabilă pentru dumneavoastră și pentru bebelușul dumneavoastră.

Deși confortul poate părea un aspect prea evident pentru a fi menționat, ați fi surprinsă să aflați cât de mulți viitori părinți sacrifică confortul pentru stil.

În primul rând, căutați un scaun cu cotiere largi și căptușite. Chiar și cei mai mici bebeluși se pot simți greoi după ce îi ții în brațe pentru o vreme. Dacă vreți să vă puteți simți brațele după 20 de minute de hrănire, veți avea nevoie de puțin ajutor. Cotierele de susținere pentru brațe permit, de asemenea, o mai bună poziționare în timpul alăptării, ceea ce poate ajuta la susținerea unei prinderi de succes și durabile.

Asigurați-vă că scaunul vi se potrivește confortabil dvs. și bebelușului, precum și o pernă de alăptare, dacă folosiți una. Nu doriți să trebuiască să vă reajustați în mod constant sau să vă chinuiți să găsiți spațiu.

Suporturile pentru picioare sau otomanele care vin cu scaunul sunt o altă caracteristică utilă, mai ales dacă picioarele dvs. sunt mai scurte. Ridicarea picioarelor elimină presiunea și disconfortul din partea inferioară a spatelui și vă poate ajuta să vă așezați mai adânc în fotolii extensibile.

Veți dori, de asemenea, un scaun care oferă un spătar căptușit (mai ales dacă are o structură din lemn). Aceste caracteristici de confort vă vor asigura că aveți la dispoziție un scaun primitor.

Suport

În timp ce un fotoliu de alăptare confortabil este o necesitate, există și modele prea confortabile. Un scaun de alăptare bun ar trebui să ofere suficient sprijin pentru a vă permite să vă ridicați cu ușurință după ce alăptați fără a-l deranja pe micul visător din brațele dvs.

Dacă suprafața scaunului este prea moale sau dacă scaunul este prea mare, poate fi dificil să vă ridicați fără să treziți copilul pe care tocmai v-ați petrecut ultima jumătate de oră legănându-l la somn.

O altă capcană potențială? Scaunele reglabile sau înclinate. Desigur, nu este nimic în neregulă cu un pic de lux, dar înainte de a cumpăra o astfel de mobilă de sufragerie reglabilă, asigurați-vă că o puteți manevra din poziția așezat fără a fi nevoiți să vă întindeți peste margine și să bruscați copilul.

Practicitate

Veți dori să alegeți o țesătură rezistentă la pete și ușor de curățat pentru atunci când lucrurile devin murdare. Microfibra este, de obicei, un pariu bun și nu puteți da greș cu produse asemănătoare pielii care pot fi șterse cu ușurință.

Alte caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare sunt dacă doriți fotolii care alunecă înainte și înapoi, se balansează ca un balansoar tradițional sau se rotesc. Un planor poate ocupa mai puțin spațiu decât un scaun balansoar. Depinde, de asemenea, de ceea ce vi se pare cel mai util. De exemplu, un scaun pivotant ar putea să vă ajute să vă întoarceți și să ajungeți la obiectele din apropiere de la o stație de alăptare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax