Connect with us
Publicitate

SPORT

(P) De ce ne plac atât de mult jocurile de păcănele?

Publicat

Trăim într-o lume arhiplină de tot felul de jocuri video. De la aventuri cu lumi „deschise” vaste, uneori generate aleatoriu precum universul real, la programe simple dar adictive de care nu poți scăpa, jocurile sunt peste tot – pe fiecare device, pe fiecare calculator, chiar și pe televizoare.

Dintre acestea, un număr destul de mare sunt sloturi, așa-numitele „păcănele” care sunt o pasiune pentru mii și mii de români. Ei caută des jocuri EGT și „păcănele gratis” pe internet, dând peste unele dintre miile de jocuri de acest tip și jucându-le la orice oră din zi.

Jocurile de tip slot machine sunt foarte simple și foarte pasive – jucătorul deseori nu trebuie să facă nimic în afară de apăsarea periodică a unui buton. Pentru mulți, sloturile sunt cele mai plictisitoare jocuri inventate vreodată – pentru alții, însă, sunt o adevărată pasiune. De ce oare?

Simplu

Jocurile de tip slot machine sunt poate cele mai simple jocuri video inventate vreodată. În același timp, ele au teme atractive, role cu simboluri colorate, muzică vioaie, uneori funcții speciale care să mai spargă monotonia. Aceste jocuri reprezintă o „pauză” pentru creierul nostru obosit de stresul de zi cu zi.

Un joc de „păcănele” se poate învăța în câteva secunde, indiferent dacă e produs de Amusnet (fostul EGT) sau Zynga, se poate juca oricât de mult (sau puțin) ai prefera, și se poate pune deoparte imediat, fără remușcări.

Satisfăcător

Oricât de dezvoltați am fi, creierul nostru are încă multe elemente destul de primitive, printre care și partea care preferă experiențele pozitive. Iar jocurile de tip slot machine „vorbesc” fix cu această regiune a creierului nostru.

Fiecare rundă la păcănele care se termină cu un câștig, indiferent dacă e un câștig de fise virtuale sau bani adevărați, inundă creierul cu dopamină. Iar creierul vrea cât mai mult din acest neurotransmițător numit uneori și „hormonul fericirii”.

Câștiguri

Nu în ultimul rând, mulți joacă jocuri de tip „slot machine” în speranța de a câștiga un ban în plus. Amusnet, dezvoltatorul din spatele celor mai populare jocuri de noroc din România, oferă jucătorilor săi șansa de a prinde un „jackpot”, mare premiu la jocurile sale care este declanșat complet aleator. Deși sumele nu sunt foarte mari, ele sunt „prinse” destul de des, jocurile Amusnet având reputația de a fi darnice cu publicul jucător.

Speranța și șansa de a câștiga un ban în acest mod distractiv și relaxant este destul de atrăgător pentru un amplu public jucător din România – mai ales pentru că jocurile populare ale EGT/Amusnet sunt prezente nu doar în fiecare sală de jocuri și agenție de pariuri din țară dar și pe internet, prin diverși operatori de jocuri de noroc online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax