Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) De Ziua Femeii, oferă cadoul potrivit. Fă o alegere inspirată cu tichetele cadou de la Up România

Publicat

cad796f7-7390-4238-bd53-bf02c068bbf9-large În mai puțin de o lună, începe maratonul cadourilor pentru doamnele și domnișoarele cărora vrem să le facem surprize plăcute în semn de apreciere.

Deși intenția este bună, nu întotdeauna cadoul ales este și cel mai potrivit sau necesar. Stresul alegerii crește de altfel pe măsură ce numărul cadourilor de oferit este tot mai mare. Într-o astfel de situație poate fi orice companie care are angajate pe care vrea să le surprindă plăcut de Mărțișor sau de 8 Martie.

Oare vrea parfum, accesorii, ciocolată sau flori? Aceste frământări pot lua sfârșit imediat, dacă apelam la o soluție care va merge la fix, indiferent de preferințele și dorințele fiecărei colege din companie: tichete cadou de la Up Romania. Odată oferit, femeile din compania ta își vor alege exact cadoul mult dorit dintr-o varietate de produse și servicii: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și încălțăminte, cărți, decorațiuni, electronice și electrocasnice, servicii de turism.

Tichetele Cadhoc pot fi folosite în peste 55.000 de magazine din toată țara, printre acestea numârandu-se branduri precum: Accesorize, Anna Cori, Bata, C&A, Benvenuti, Cărtureşti, Cellini, Desigual, Diverta, Flormar, Folli-Follie, Guara, Jolidon, L’Occitane, Marionnaud, Nissa, Otter, Nike, Parfois, Six, Swarovski, Why Denis, și lista poate continua. Magazinele din orașul tău le descoperi din harta partenerilor afiliați.

Libertatea alegerii și garanția unui cadou memorabil nu sunt singurele beneficii ale tichetului Cadhoc. Acesta este neimpozabil dacă suma alocată fiecărei persoane nu depășește 150 de lei, iar angajatorul este scutit de contribuțiile salariale și patronale aferente. În plus, tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale și pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit până la 5% din fondul de salarii.

Pentru un plus de stil și efect, tichetele Cadhoc se pot personaliza cu mesaje sau urări, precum și cu sigla companiei.

Up România, noua identitate a Chèque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, o companie internațională, independentă și solida, care este prezentă în 17 țări și are o experiența de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajaților, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax