Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: Pe 9 iunie trebuie să arătăm că suntem ÎMPREUNĂ. Votați candidații PNL la consiliul județean și consiliul local!

Publicat

Dragii mei,

Alba nu este un „proiect” sau un „program” electoral al unei persoane sau a unui partid. Alba te responsabilizează! Alba este reprezentată de oameni și locuri minunate. Oameni pe care i-am cunoscut în casele lor, pe străziile lor, în satele și orașele lor, cu bucuriile și necazurile lor. Alba este a noastră, este locul unde suntem și vom fi împreună.

Alba nu este un loc pe care să-l „vizitezi” în campania electorală și atât. Cine nu înțelege asta, nu merită încrederea oamenilor.

Alba este despre altceva. Este despre oameni, despre locuri, despre comunități de care trebuie să te ocupi zilnic. Și nu poți face asta altfel decât cunoscând la fața locului fiecare oraș, sat sau cătun.

Am fost de multe ori la dumneavoastră pentru a vă înțelege mai bine problemele, dar și pentru a fi martor la momente fericite din viața comunității.

Și întotdeauna am fost emoționat de primire, chiar dacă, poate, nu am arătat-o.

Întotdeauna, cănd am venit la dumneavoastră, am căutat să mă prezint altături de oameni ca mine, atașați de binele comunității și mulți dintre ei sunt astăzi alături de liberali.

Oamenii pe care îi propunem noi, liberali, în consiliile locale și consiliul județean, lucrează pentru a face viața mai bună tuturor celor care trăiesc, muncesc sau  investesc în județul Alba. Acesta este lucrul care ne ține cu adevărat împreună.

Primarii noștri au nevoie de votul dumneavoastră pentru a realiza drumuri, alimentare cu apă și canalizare, școli moderne, terenuri și săli de sport. Pentru aceasta, suntem și vom fi împreună, ca membri ai aceleiași comunități.

Avem nevoie de istoria și tradițiile noastre, obiceiurile și cultura noastră. Pentru aceasta, suntem și vom fi împreună.

Am realizat multe lucruri la nivel local, dar dorim să realizăm și mai multe. Pentru aceasta, vă invităm să veniți împreună cu noi!

Pe 9 iunie trebuie să arătăm că suntem ÎMPREUNĂ. Votați candidații PNL la consiliul județean și consiliul local!

Cu respect,

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba

Comandat de: PNL Filiala Alba. Distribuit de SC Independent SRL. Cod unic mandatar financiar: 21240015

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax