Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat PNL Alba: Ilie Frățilă, omul care a modernizat comuna Sâncel

Publicat

DRAGI  LOCUITORI  AI  COMUNEI  SÂNCEL,

 Vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat încrederea dumneavoastră în acești ani,  în care am construit împreună o comună frumoasă.

Nimic durabil nu se poate face de unul singur, de aceea sunt mândru că fac parte din echipa PNL, echipa oamenilor de încredere. Am realizat multe împreună, dar drumul nu se poate opri aici. S-au implementat multe proiecte de care dumneavoastră beneficiați, dar sunt și altele noi pe care vi le doriți de mult timp.

Nu sunt singur, am alături o echipă de oameni valoroși și sprijinul garantat al președintelui Consiliului Județean, ION DUMITREL, precum și pe al europarlamentarului MIRCEA HAVA. Pentru toată încrederea pe care o aveți în mine, vreau să vă mulțumesc prin tot ceea ce voi face în noul mandat, prin promisiunea de a trăi demn, aici, la noi acasă.

Mulțumesc colegiilor din primărie cu care am lucrat foarte bine în acești ani, consilierilor locali și tuturor partenerilor cu care am pus în practică proiecte vitale pentru comuna Sâncel.

Am investit în infrastructură, educație, cultură dar și în alte domenii esențiale pentru un nivel de trai mai bun pentru noi toți.

Avem proiecte în diferite stadii de implementare și îmi doresc ca acestea sa fie finalizate, precum și altele pe care dorim să le implementăm. Nu ne vom opri aici. Proiectele noastre pentru 2024 -2028 sunt:

1.     Reabilitare Școala Gimnazială „Ion Pop Reteganul ˮ Sâncel;

2.     Construire Sală de educație fizică școlară în Sâncel;

3.     Amenajare curte Școala Gimnazială „Ion Pop Reteganul ˮ Sâncel;

4.     Modernizare străzi în localitățile Iclod și Pănade;

5.     Modernizare străzi în localitatea Sâncel;

6.     Înființare rețea de canalizare în localitățile Sâncel și Iclod;

7.     Cadastrarea gratuită a imobilelor din extravilanul comunei Sâncel

8.     Construcție și dotare Centru comunitar integrat în comuna Sâncel, jud. Alba;

9.     Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale-Expoziție etnografică Sâncel;

10.  Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale- Cămin Pănade;

11.  Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale- Cămin Sâncel;

12.  Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale- Primărie Sâncel;

13.  Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale- Birouri primărie Sâncel;

14.  Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale- Dispensar Pănade;

15.  Continuarea activității Grădiniței cu program prelungit Sâncel și asigurarea condițiilor necesare funcționării acesteia.

Pentru a face acest lucru am nevoie în continuare de susținerea dumneavoastră.

Apreciez politica bazată pe forța argumentelor și a faptelor, în care conflictele să fie înlocuite de proiecte de dezvoltare. În doresc să continuăm împreună, să dezvoltăm și să modernizăm comuna, să atragem fonduri europene și guvernamentale pentru investițiile pe care le dorim.

Voi face totul și de acum înainte pentru a vă confirma încrederea pe care o aveți în mine. Voi primi cu bucurie orice sfat, fiecare punct de vedere, cu smerenia aceluia care știe că această comunitate vă aparține dumneavoastră.

Fac administrație mai mult decât politică și am reușit, cu sprijinul dumneavoastră, să avem o comună frumoasă de care suntem mândri.

Cu implicare și dăruire pentru locurile acestea, împreună cu dumneavoastră, voi reuși, după 9 iunie, să realizez mai mult, pentru că misiunea mea este – Mai mult și mai bine pentru oamenii în mijlocul cărora trăiesc.

Cu prietenie,

Ilie Frățilă, Primarul dumneavoastră

Comandat de: PNL Filiala Alba. Distribuit de SC Independent SRL. Cod unic mandatar financiar: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax