Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: Profesoara Daniela Cetean susține candidatura tânărului Paul Victor Florea pentru Consiliul Local

Publicat

Profesoara Daniela Cetean susține candidatura tânărului Paul Victor Florea pentru Consiliul Local ,,E o susținere fără nicio conotație politică, bazată pe cunoașterea lui Paul de peste 13 ani și pe strădania lui din primul mandat”.

Doamna profesoară Daniela Cetean a anunțat public sprijinul său pentru candidatul Paul Victor Florea, subliniind importanța proiectelor sale pentru comunitate și educație. Acest sprijin vine ca o recunoaștere a eforturilor depuse de Paul Victor Florea în beneficiul tinerilor și al infrastructurii locale.

„Îl susțin în continuare pe Paul Victor Florea pentru Consiliul Local deoarece am avut ocazia să văd de-a lungul timpului cât de mult îi pasă de comunitate și de educația tinerilor.

Cred că prezența lui în continuare în Consiliul Local va duce la implementarea proiectelor începute în ultimii 4 ani și experiența câștigată îi va face activitatea mai eficientă. Proiectele sale inovatoare pentru dezvoltarea educației sunt exact ceea ce avem nevoie pentru a asigura un viitor mai bun copiilor noștri”, a declarat profesoara Daniela Cetean.

Unul dintre aspectele pe care doamna profesoară Cetean le apreciază în mod deosebit este angajamentul candidatului față de infrastructura educațională. „Educația de calitate nu poate exista fără o infrastructură adecvată. Paul Victor Florea a demonstrat că înțelege acest lucru și a propus prin consiliile de administratie soluții concrete pentru modernizarea școlilor și dotarea acestora cu echipamentele necesare. Aceste inițiative sunt vitale pentru a crea un mediu de învățare propice și pentru a stimula performanțele elevilor.”

De asemenea, profesoara Daniela Cetean a subliniat aprecierea sa pentru proiectul 317/2022 realizat de Paul Victor Florea, prin care a susținut activitatea didactică. „Proiectul 317/2022 este un exemplu clar al angajamentului lui Paul Victor Florea față de educație. Prin acest proiect, a reușit să îmbunătățească semnificativ condițiile de învățare și să susțină activitatea didactică. Îl susțin în continuare pentru a realiza noile proiecte axate pe performanța elevilor.”

Pe lângă infrastructură, Paul Victor Florea și-a exprimat intenția de a susține financiar participarea elevilor la concursuri și olimpiade internaționale. „Este esențial ca tinerii noștri talentați să aibă șansa de a se afirma pe plan internațional. Fără sprijinul financiar adecvat din partea administrației locale, mulți dintre acești elevi nu ar putea participa la astfel de competiții. Paul Victor Florea este dedicat să schimbe acest lucru și să ofere șanse egale tuturor”, a adăugat Daniela Cetean.

Într-o comunitate în care educația reprezintă o prioritate, susținerea candidaturii lui Paul Victor Florea de către o persoană respectată și apreciată ca doamna profesoară Cetean reprezintă un semnal puternic. „Îl cunosc pe Paul Victor Florea ca pe un tânăr dedicat, energic și cu o viziune clară pentru viitor. Cred cu tărie că prezența lui în Consiliul Local va aduce un suflu nou și benefic pentru întreaga comunitate”, a concluzionat profesoara Cetean.

Această susținere este văzută ca un element esențial în campania lui Paul Victor Florea, adăugând greutate promisiunilor sale de a îmbunătăți infrastructura educațională și de a susține excelența academică. Tinerii și părinții din comunitate se pot baza pe faptul că au un aliat de nădejde în persoana lui Paul Victor Florea, un candidat care pune educația și dezvoltarea tinerilor pe primul loc.

Prin inițiativele sale, Paul Victor Florea își propune să creeze un mediu favorabil pentru toți elevii, asigurându-se că fiecare are acces la resursele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim. Sprijinul doamnei profesoare Daniela Cetean subliniază importanța acestor proiecte și încrederea în capacitatea lui Paul Victor Florea de a face o diferență semnificativă în comunitate.

Cu o viziune clară și un plan bine structurat, Paul Victor Florea aspiră să transforme Consiliul Local într-un partener activ al școlilor și al elevilor, contribuind la crearea unui viitor mai bun pentru toți.

Comandat de Paul-Victor Florea, Distribuit de S.C. Independent S.R.L. , Cod mandatar financiar coordonator 24240317.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pripon Marius

    vineri, 31.05.2024 at 09:59

    Acest personaj nu merită votul nostru,in calitatea lui de consilier nu a realizat nimic in ce 4 ani de mandat,doar a fost vasalul primarului Pleșa.

  2. BabaGanush

    vineri, 31.05.2024 at 12:45

    ***Doamna Profesor nu profesoara.

    Mult respect pt doamna Profesor Cetean! One of the best!

  3. BabaGanush

    vineri, 31.05.2024 at 12:47

    @Pripon Marius, de ce nu dati si tinerilor o sansa? Poate veti fi placut surprins….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax