Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Corneliu Mureșan: Nimic nu poți face fără Dumnezeu! Un județ poate fi cârmuit doar cu bună credință!

Publicat

Corneliu Mureșan: Nimic nu poți face fără Dumnezeu! Un județ poate fi cârmuit doar cu bună credință și cu valorile creștine în suflet!

Nimic nu poți face fără Dumnezeu! M-au învățat acest lucru bunicii și părinții mei, fiind cel mai important principiu din educația celor „7 ani de acasă”. Credința noastră românească este ceea ce NE UNEȘTE și ne face puternici! În bisericuța de sat, în mănăstirile și schiturile vechi până în Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia se păstrează de veacuri credința noastră strămoșească.

Credința creștină e în tot și în toate! Doar cu bună credință și cu frică de Dumnezeu poți cârmui o comunitate sau un județ. Alături de echipa mea pentru Consiliul Județean Alba, propun un proiect amplu prin care investim serios în salvarea și conservarea bisericilor de patrimoniu din județul Alba (acordarea unei finanțări anuale serioase pentru restaurarea a minim cinci biserici), dar și proiecte ce au ca scop păstrarea identității și credinței strămoșești.

Județul Alba are un patrimoniu de o valoarea inestimabilă de lăcașuri de cult, în special biserici de lemn, care trebuie protejate și restaurate, astfel încât să le putem lăsa moștenire generațiilor viitoare.


De asemenea, eu și echipa mea suntem susținători puternici ai familiei creștine românești, întemeiată prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

În timp ce competitorii noștri, mai liberali din fire, fac echilibristică politică și vorbesc despre acest subiect doar când dă bine în fața alegătorilor, PSD susține mereu familia creștină românească, de care depinde viitorul nostru ca națiune.

Viitoarea conducere PSD a Consiliului Județean Alba va introduce măsuri de sprijin pentru tinerele familii aflate la început de drum, va aplica pentru finanțările europene disponibile destinate construirii de locuințe pentru medici, profesori sau alte categorii sociale, va asigura transport gratuit pentru copii și va finanța programe medicale și de prevenție pentru tinerele familii. Un astfel de program ar putea fi inspirat din programul inițiat de colega noastră Gabriela Firea la București prin care administrația capitalei oferea o sumă de bani pentru susținerea tratamentelor medicale pentru familiile infertile, care doresc să aibă copii.

Sunt un creștin cu valori de viață sănătoase și puternice. Nu voi accepta niciodată idei liberale și libertine, care exclud valorile creștine din societatea actuală.

Vin la Consiliul Județean Alba pentru a lupta să ținem vie flacăra creștinismului, pentru a proteja bisericile vechi care stau mărturie istoriei acestui județ și pentru a pune în valoare patrimoniul spiritual al comunităților noastre.

Vin la Consiliul Județean Alba pentru a susține FAMILIA creștină românească, clădită pe respect, moralitate, dragoste, fidelitate și credință.

Vin la Consiliul Județean Alba cu bună credință și vreau să fac mult bine pentru oamenii acestui județ!

Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Corneliu Mureșan

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Organizația Județeană Alba / Executat de S.C. Independent S.R.L. Cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 03.06.2024 at 21:05

    Omule, dacă o iei aşa, inscriete la teologie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax