Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Marius Hațegan – PNL: Propunem cea mai bună echipă pentru Consiliul Județean Alba. Continuăm dezvoltarea județului!

Publicat

Marius Hațegan (PNL): Propunem, ca de obicei, cea mai bună echipă pentru Consiliul Județean Alba. Continuăm, și după 9 iunie, dezvoltarea județului!

PNL Alba, probabil cea mai puternică organizație liberală din România, va câștiga detașat alegerile locale și europarlamentare din județ.

E rodul unei munci constante, profesioniste, desfășurată de o echipă care știe ce să facă și cum să facă.

În timp ce unii politicieni descoperă județul doar acum, în campania electorală, noi, liberalii, suntem în teren zi de zi. Atenți la nevoile cetățenilor și în legătură strânsă cu administrațiile locale.

Rezultatele echipei Partidului Național Liberal sunt certe. De la investițiile masive în infrastructură, la cele din sănătate, ori de la sprijinul acordat culturii, până la grija pentru orice alt proiect menit să aducă dezvoltare.

Lista PNL pentru Consiliul Județean este imbatabilă, iar acest lucru este cel mai convingător argument pentru cetățenii care vor merge la vot.

Propunem, înainte de orice, profesioniști. Oameni care au rezultate de excepție în domeniile în care activează, oameni relevanți din toate punctele de vedere în comunitățile din care fac parte.

N-am nici cea mai mică îndoială legată de faptul că județul nostru își va continua parcursul firesc spre mai bine. Și că victoria din 9 iunie va fi, în aceeași măsură, atât a liberalilor, cât și a cetățenilor Albei.

Pe bună dreptate, oamenii își doresc seriozitate în administrație, nicidecum oameni pe care, în multe cazuri, îi cunosc doar din afișele electorale.

În ceea ce mă privește, biroul meu a fost, este și va rămâne, în marea majoritate a timpului, terenul: pe șantierele din județ, la discuții cu primarii de municipii, orașe și comune. Alături de fiecare cetățean al județului Alba.

Marius Hațegan, candidat PNL la Consiliul Județean Alba

Comandat de: PNL Filiala Alba, Realizat de: SC Independent SRL, Cod AEP: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax