Connect with us
Publicitate

AIUD

(P.E.) Testul de sinceritate, cu Oana Badea. Cele mai importante investiții de la Aiud și proiectele legate de viitorul orașului

Publicat

Oana Badea conduce de două mandate administrația locală din Aiud, al treilea oraș din județ ca populație.

A fost un primar discret, nu a ieșit în față în mod ostentativ, dar cu rezultate importante.

Primarul Oana Badea venit în studioul Alba24 unde a prezentat cele mai importante investiții derulate în oraș dar și proiectele pe care ar dori să le abordeze într-un nou mandat.

Oana Badea a vorbit și despre investițiile private care vizează Aiudul în perioada următoare și care a fost legătura între acestea și apropierea de autostradă.

Oana Badea a vorbit despre modul în care s-a schimbat orașul în ultimii ani, despre investiții dar și despre viitor.

Vezi video mai jos:

”Dacă vă puteți imagina, în 2016 am găsit un birou de primar fără computer, nu știu cum lucra.

Era un oraș în care toate erau de făcut. Am și găsit un buget care nu era ofertant și ne-am dat seama că singurul mod în care putem atrage resurse este să câștigăm proiecte de finanțări nerambursabile” a spus Oana Badea.

Ea a amintit principalele proiecte pe care le-a realizat pe parcursul anilor, cum ar fi sistemul de iluminat public, programul de asfaltare (peste 30 de străzi asflatate în cele două mandate de până acum), rețelele de apă și multe altele.

”Cu siguranță voi câștiga un nou mandat și atunci împreună cu consiliul județean vom împlini proiectul centrului cultural pe care ni-l dorim, un centru cultural de interes județean unic în Alba, pentru că Aiudul este un oraș al artelor și are o zonă de evenimente culturale de excepție (…) avem o tradiție în sensul acesta.

Un al doilea obiectiv este Colegiul Național ”Titu Maiorescu”, un obiectiv de care sunt legată. Este școala unde a absolvit mama liceul și am o o datorie morală (…)

Al treilea obiectiv important este valorificarea cu adevărat a potențialului turistic pe care îl are Aiudul. Să ne înțelege, definiția Aiudului nu este cea de oraș industrial.

Imaginați-vă cetatea din mijlocul orașului, acum reabilitată, Transapuseana care începe de lângă Cetate, toată zona viticolă, cu turismul viticol care se dezvoltă acum printr-o investiție privată a Domeniilor Ciumbrud… toată această poveste frumoasă pe care o deschidem, evenimentele sportive și culturale care dau viață cetății, acesta este obiectivul pe care îl am legat de valoarea cultural – turistică autentică a municipiului nostru” a spus Oana Badea.

Comandat de: PNL Filiala Alba, Realizat de: SC Independent SRL, Cod AEP: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax