Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Traian Gligor, primarul comunei Bistra: Peste 16 milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea comunei Bistra

Publicat

Dragi locuitori ai comunei Bistra,

În primul rând, vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat sprijinul și încrederea dumneavoastră, în acești ani, în care am construit împreună o comună frumoasă.

De asemenea, le mulțumesc colegilor din Primărie, consilierilor locali și tuturor partenerilor cu care am lucrat în echipă și am pus în practică proiecte care poate pentru mulți păreau imposibil de realizat.

Peste 16 milioane de euro este suma pe care am atras-o pentru modernizarea comunei noastre. Am investit în infrastructura rutieră, educație, sport, iluminat public, cultură dar și în alte domenii esențiale pentru un nivel de trai cât mai confortabil pentru noi toți.

În prezent avem proiecte în diferite stadii de implementare și anume: sistem integrat de management al relației cu cetățenii, optimizarea și automatizarea fluxurilor interne în comuna Bistra, realizarea unei capacități de producere a energiei din surse regenerabile pentru autoconsumul comunei Bistra, educație digitalizată în Comuna Bistra, creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public, modernizare Drum Comunal DC 212 și Drum Comunal DC 145, dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a Școlii Gimnaziale ,,Nicodim Ganea”, modernizare străzi în localitatea Bistra.

Avem încă multe proiecte pe care dorim să le implementăm. Nu ne vom opri aici. Pentru a face acest lucru, am nevoie în continuare de susținerea dumneavoastră, eu și echipa mea de consilieri locali.

În 9 iunie, veți hotărî încă o dată, cui anume acordați votul dumneavoastră.

Îmi doresc să continuăm împreună, să dezvoltăm și să modernizăm comuna, să atragem fonduri europene și guvernamentale pentru investiții în infrastructură, educație, cultură, sport dar și alte domenii.

Suntem pe drumul cel bun!

Ținta este ca Bistra să fie cu adevărat  o comună de nivel european, iar comunitatea să aibă o viață bună acasă.

Investim în viitorul nostru și al generațiilor următoare!

Am încredere că veți fi alături de mine, de echipa de consilieri liberali, de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și de europarlamentarul Mircea Hava.

Împreună vom Continua să dezvoltăm și să modernizăm comuna Bistra!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Aveți recunoștința și respectul meu.

Al dumneavoastră Primar,

Traian Gligor

Comandat de: PNL Filiala Alba. Distribuit de SC Independent SRL. Cod unic mandatar financiar: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax