Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Voicu Vușcan: Pe 9 iunie, Alba Iulia alege cu cap!

Publicat

Duminică, 9 iunie, este cea mai importantă zi pentru viitorul nostru. E momentul în care vom decide ce direcție dăm orașului pentru următorii ani.

Vom alege dacă vrem să continuăm în ineficiență și promisiuni reciclate și niciodată duse la bun sfârșit, ori dacă vrem să aducem un management profesionist în primărie și o echipă bine pregătită, care face lucrurile cu cap.

Alba Iulia e un oraș istoric, un oraș universitar, e capitala de suflet a României, un oraș cu oameni educați și inteligenți, care știu să gândească cu mințile lor și să aleagă omul potrivit la locul potrivit.

Sunt convins că albaiulienii vor ieși în număr foarte mare la vot, așa cum sunt convins că nu vor gira niciodată impostura dovedită ori extremismul deșănțat.

Alba Iulia nu e un oraș precum acelea care-și aleg primar un hoț aflat în pușcărie și nici extremiști anti-europeni, care nu înțeleg și nu oferă nimic în afară de gargară.

Alba Iulia are nevoie de profesionalism, de integritate, de o echipă formată din oameni serioși, pentru care carnetul de partid nu e meserie.

Știu că albaiulienii nu-și vor irosi votul! Nici pe impostori, nici pe extremiști, și nici pe alte non-opțiuni, rătăcite în buletinele de vot.

Alba Iulia va vota cu cap! Iar după 9 iunie vom face lucrurile cu cap! Pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el!

Voicu Vușcan, candidat pentru Primăria Alba Iulia

Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Județeană Alba / Executat de S.C. Independent S.R.L. Cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 05.06.2024 at 13:28

    Bine punctat. Dai cu banul şi dacă pică cap aia votezi, dacă nu,votezi pajura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax