Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) VOTEAZĂ Corneliu MUREȘAN și #noulPSD – ECHIPA NOII GENERAȚII! Sunt SINGURII adversari reali pentru Ion Dumitrel și PNL!

Publicat

VOTEAZĂ Corneliu MUREȘAN și #noulPSD – ECHIPA NOII GENERAȚII! Sunt SINGURII adversari reali pentru Ion Dumitrel și PNL! 

CURAJ! Bunici, părinți, tineri, indiferent ce generație reprezentați, e timpul să dați o șansă unei NOI GENERAȚII DE LIDERI la Consiliul Județean Alba. E timpul să arătăm împreună că VOTUL nostru, al tuturor oamenilor cu bună credință din acest județ, poate aduce schimbarea de generații.

TREBUIE să schimbăm conducerea actuală a Consiliului Județean Alba, iar SINGURA alternativă reală, care poate învinge, este #noulPSD. Doar Corneliu Mureșan și echipa sa sunt SINGURII adversari reali pentru Ion Dumitrel și PNL.

Suntem MÂNDRI DE OAMENII DIN ALBA, care vor face, duminică, schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba!

Corneliu MUREȘAN și echipa #nouluiPSD sunt oameni serioși, dinamici, bine pregătiți, cu viziune și cu bună credință!

VEZI SPOTUL DE CAMPANIE AL ECHIPEI PSD PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN ALBA:

Alegerile de duminică nu sunt despre partide sau despre politicieni, ci sunt despre viitorul nostru și al generațiilor viitoare. Alegerile de duminică sunt momentul în care decidem dacă vrem să rămânem în inerția ultimilor 20 de ani sau vrem ca județul și comunitățile noastre să aibă o dezvoltare dinamică.

VOTUL înseamnă PUTEREA dumneavoastră de a vă lua soarta în mâini și a decide cum vreți să trăiți și, mai ales, cum vreți să vă creșteți copiii.

Liderii PNL vă spun că ei ar fi soluția în Alba, deși de 20 de ani conduc județul ca pe propria moșie, cu aroganță și lipsă de viziune. Au sărăcit comunitățile noastre, ne-au impus prețuri de lux la apa dată de Dumnezeu și au transformat prezentul în cenușiu, iar viitorul în negru. Ei cred că vor câștiga, ignorând faptul că VOTUL E ÎN MÂNA DUMNEAVOASTRĂ.

Aveți de ales între un PNL cu cei pe care îi știți de 20 de ani și au sărăcit județul și între #noulPSD cu oameni bine pregătiți, corecți, sinceri, dinamici și cu bună credință.

Când am intrat în această competiție, toți ne spuneau că nu avem nicio șansă să învingem gașca care a pus mâna pe județ. Acum, toți cei pe care îi întâlnim ne spun să luptăm pentru ei și împreună vom face schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba.

NOI VOI LUPTA cu toată priceperea și buna credință pentru a vă oferi dumneavoastră dreptul de a vă decide singuri viitorul! Putem obține împreună o VICTORIE ISTORICĂ!

CURAJ! Facem ÎMPREUNĂ schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean și ALBA VA FI PE MÂINI BUNE!

Cu bună credință,

Corneliu MUREȘAN și ECHIPA PSD pentru Consiliul Județean Alba

(ECHIPA NOII GENERAȚII)

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Organizația Județeană Alba / Executat de S.C. Independent S.R.L. Cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax