Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Ecuația anului în afacerile promovate online: performanța > prezența 

Publicat

Suntem în anul 2020, un moment marcat mai mult decât oricând de bătălia acerbă pentru fiecare client în parte pe un “câmp de luptă” cât concurența de vast, câștigată de aceia care și-au însușit din timp și cu înțelepciune, tehnica folosirii armelor potrivite: comunicarea constantă, vizibilitatea, dar mai ales, performanța în mediul online.

Mulți dintre antreprenorii noi și vechi, încă au reale dificultăți de a înțelege lecția extrem de importantă care spune că, în afaceri, degeaba ai un produs sau serviciu mai bun decât concurența, dacă nu ești și vizibil potențialilor tăi clienți.

Din păcate, în acest fel, nu doar afacerea ta pierde, ci și clientul care nu reușește să beneficieze de produsele sau serviciile tale superioare calitativ, din simplul motiv că ești ascuns în spatele concurenților tăi mai abili, care deja investesc constant în strategii de marketing performante și poziționare în topul preferințelor masei comune de potențiali clienți.

Într-o epocă în care simpla prezență a afacerii în mediul online nu-ți mai poate asigura performanță și încasări constante, pe lângă simpla apariție pe Google sau Facebook, mesajele adresate clienților tăi au nevoie să fie targetate eficient, să fie clare și coerente iar landing page-ul tău trebuie să aibă optimizare seo permanentă pentru ca procesul de cumpărare să devină unul fluid și ușor de realizat. Doar în acest fel îți vei crește considerabil șansele de a-ți transforma vizitatorii, din simpli potențiali, în clienți fideli care vor cumpăra și îți vor aduce profit business-ului tău. Internetul este o piață extrem de volatilă și competitivă iar Google, prin schimbările sale frecvente de algoritm, își dezvăluie adevăratele beneficii numai acelora care au găsit combinația optimă dintre sumele investite în publicitate, timing-ul perfect și înțelegerea deplină a mecanismelor care stau la baza funcționării lui.

Ok, ți-ai facut un website și poate te gândești “…de acum, toți clienții să vină la mine!” – nimic mai greșit! Crearea unui magazin virtual este doar primul pas pentru avea acces la aceasta liberă, dar plină de provocări, piață a internetului. O să vină și clienții, dar pentru aceasta este obligatoriu să cauți ajutor specializat la o agentie marketing online, care să reușească să-ți explice și să implementeze cu succes, concepte precum “performance marketing” și “campanii integrate”. Astfel, o echipă de tineri pasionați din Sibiu si pentru care, noile canale de comunicare nu mai au nici un fel de secrete, te vor ajuta să fructifici la maximum potențialul afacerii tale. Oricine se poate juca în platformele dedicate, precum Facebook sau Google Ads, dar foarte puțini reușesc să și înțeleagă cu adevărat că, pentru a avea succes, nu se mai poate vorbi doar despre clickuri sau afișări în reclamă – acum totul este despre cel mai bun ROI (Return On Investment) și de cât de repede vei reuși să-ți convertești investiția, în profit sigur pentru afacerea ta.

Așadar, dacă te-ai săturat de amatorismul celor care îți vând, pe banii și timpul tău, promisiuni neacoperite, că afacerea ta va deveni peste noapte un brand înfloritor, contactează-ne chiar astăzi și lasă-te pe mâna profesioniștilor de la Eben Advertising, care te vor ajuta să înțelegi toate secretele pe care le ofera promovarea online, explicându-ți subiecte precum: costurile reale de achiziție al clienților prin platformele online; cum se poate îmbunătății rata de conversie; cum îți poți fideliza clienții sau despre multe alte lucruri care să-ți ajute business-ul să producă bani, prin optimizarea la milimetru a bugetului tău de promovare online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax