Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

[P] Firma de deratizare și dezinsecție Coral Impex a câștigat premiul „BID Century International Quality ERA” de la Geneva în 2014


Publicat

În această săptămână, Geneva a găzduit Convenția „BID Century International Quality ERA” 2014, unde lideri profesioniști de afaceri din toată lumea s-au strâns în vederea recunoașterii excelenței și a succesului. În mod special, convenția a sărbătorit calitatea în afaceri și servicii. Câștigătorii premiilor au demonstrat angajamentul față de criteriile din QC100 TQM Model, care ajută la îmbunătățirea satisfacției clienților și eficientizarea costurilor la nivelul tuturor etapelor de producție.

Printre câștigătorii din acest an, Lengyel Levente de la Coral Impex, din România, a primit premiul “Century International Quality ERA” la categoria Gold (Aur) a Convenției BID Quality de la Geneva. Compania a făcut progrese uriașe anul acesta ca și lider, nu doar în domeniul său de activitate, ci și în România. Premiul a venit ca o recunoaștere a succeselor obținute în toți anii precedenți și ca un angajament de a pune și în perioada următoare pe primul loc calitatea.

Firmei Coral Impex i s-a decernat premiul Century International Quality ERA, categoria aur, în prezența a numeroși lideri și reprezentanți din 49 de țări, participanți la conferința Century International Quality ERA. Prestigiosul premiu, reprezentând cea mai înaltă recunoaștere a calității și inovației în domeniu, este acordat de către Președintele și Directorul General al BID, Jose E. Prieto. În imagine, de la stânga la dreapta: Craig Miller, Președintele QC100, Levente Lengyel – Director Economic la Coral Impex și Jose E. Prieto, Președinte și Director General al Grupului BID One.

BID a ales Geneva, unul din cele mai importante orașe din Europa din punct de vedere al istoriei, pentru a găzdui Convenția “Century International Quality ERA”. Geneva reprezintă locul unde au avut loc unele din cele mai importante evenimente din istoria politică modernă, precum și locul de naștere al Legii Drepturilor Omului. În plus, Geneva este orașul în care există sediile Europene ale multor organizații internaționale, precum Națiunile Unite, Forumul Economic Internațional și Comitetul Internațional al Crucii Roșii. Aceasta diversitate internațională, precum și angajamentul față de afacerile globale, au făcut din Geneva locul ideal pentru Convenția Internațională pentru Calitate BID, care a reunit lideri de afaceri de pe toate continentele.

Levente Lengyel a stat înaintea liderilor internaționali, prezentându-le realizările companiei de până în prezent, precum și obiectivele pentru viitor. În ciuda climatului economic global dificil, Coral Impex se lupta să exceleze în ceea ce priveste calitatea in fiecare zi, creand un avantaj competitiv în domeniul sau de activitate. Din acest motiv, Coral Impex a câștigat in 2014 premiul BID Century International Quality ERA la Geneva. Premiul este decernat de catre BID acelor companii și organizații din întreaga lume, care aderă la excelență și inovație în practicile lor, punând calitatea pe primul loc, în toate nivelurile din organizație.

Societățile care au primit premiul sunt unite prin angajamentul lor de calitate fiecare în domeniul său de activitate. În acest an, organizațiile câștigătoare sunt:

Prodiaman Oil Services, din Angola. Corporatie angoleza care operează în principal în industria de petrol, gaze și minerit. Prodiaman are ca parteneri investitorii străini, privati, inclusiv gigantul norvegian Aker Solutions și Clariant, companie elvetiana activand in domeniul petrolului, cu o cifra de afaceri de peste 8 miliarde dolari, oferind servicii excelente clienților din toate sectoarele de activitate. Companiile premiate la Geneva au fost recunoscute nu numai pentru realizările lor antreprenoriale, dar, de asemenea, si pentru devotamentul lor privind îmbunătățirea continuă și inovația, concepte cheie ale modelului QC100 Total Quality Management. În încercarea de a crește satisfacția clienților și de a optimiza eficiența, modelul promovează o cultură organizațională de angajament privind calitatea și o abordare proactivă pentru îmbunătățirea proceselor.

Toate companiile câștigătoare de la Geneva și-au exprimat angajamentul față de QC100 TQM Model, care este un exemplu excelent pentru alte companii și organizații în mediul actual de afaceri care se schimba rapid. Făcând din satisfacția clienților cea mai mare măsura privind calitatea, câștigătorii premiilor BID au stabilit etalonul în domeniilor lor de activitate și au contribuit la dezvoltarea economică și socială din țările lor, construind calea inițiativelor de schimbări mondiale. Un exemplu cheie este Coral Impex, al cărei spirit de inovație și creștere pozitivă au reușit să depășească climatul economic schimbător actual.

Un angajament ferm și continuu privind Calitatea, care reprezintă una din cerințele principale pentru a primi un premiu BID, poate fi observat printre companiile distinse premiate anterior de BID Quality. Companiile care deja împărtășesc blazonul BID sunt prezente în mai mult de 170 de țări și includ companii renumite pe plan mondial în lista Fortune Global 500, precum: Wal Mart Stores, Indian Oil Corporation Limited si Beijing COFCO Plaza Development.

Alți câștigători ai premiului BID demni de menționat: Turner Construction (SUA); Haki (Suedia); Ansaldo Energy (Italia); Zepter (Austria); RAO-Unified Energy Systems (Rusia); Als & Cachou-TBWA (Franta); Tata Group (India); Plamex-Plantronics (SUA); Dogus Holding A.S. (Turcia); Franklin Electric (SUA si Mexic); QMS International din Regatul Unit, FSUE VO „Safety” (Rusia); and Viking Line (Finlanda).Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

17 iunie: Ziua mondială pentru combaterea deşertificării şi a secetei. Tema din acest an

Publicat

seceta floare pixabay

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a hotărât, în 1994, marcarea la 17 iunie a Zilei mondiale pentru combaterea deşertificării şi a secetei.

Tema din acest an este „Restaurare. Teren. Recuperare. Reconstruim mai bine cu un teren sănătos” (Restoration. Land. Recovery. We build back better with healthy land).

Potrivit ONU, deşertificarea este fenomenul care afectează terenurile în zone aride, semiaride şi uscate. Este cauzată în principal de activităţile umane şi de variaţiile climatice. Deşertificarea nu se referă la extinderea deşerturilor existente. Aceasta se întâmplă deoarece ecosistemele uscate, care acoperă mai mult de o treime din suprafaţa funciară a globului, sunt extrem de vulnerabile la supraexploatarea şi utilizarea inadecvată a terenurilor. Sărăcia, instabilitatea politică, despăduririle, supraaglomerarea şi practicile de irigare necorespunzătoare pot submina productivitatea terenului.

Ziua mondială de combatere a deşertificării şi secetei este marcată în fiecare an în vederea promovării eforturilor internaţionale de combatere a deşertificării, pentru conştientizarea publică. De asemenea, marcarea acestei zile este un prilej pentru a reaminti tuturor că neutralizarea degradării terenurilor este realizabilă prin rezolvarea problemelor, implicarea puternică a comunităţii şi cooperarea la toate nivelurile.

Decizia marcării Zilei mondiale pentru combaterea deşertificării şi a secetei a fost luată în vederea conştientizării publice a acestei probleme, precum şi pentru promovarea punerii în aplicare a Convenţiei Naţiunilor Unite pentru combaterea deşertificării (UNCCD) în ţările care se confruntă cu o gravă secetă şi/sau deşertificare, în special în Africa, conform ONU.

Adunarea Generală a ONU a adoptat Convenţia pentru combaterea deşertificării (UNCCD) la 17 iunie 1994.

UNCCD abordează în special zonele sub-umede aride, semiaride şi uscate, cunoscute sub numele de zonele uscate, unde se găsesc unele dintre cele mai vulnerabile ecosisteme. 195 de părţi ale Convenţiei colaborează pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă pentru persoanele din zonele uscate, pentru a menţine şi a restabili productivitatea solului şi pentru a atenua efectele secetei. UNCCD se angajează în mod special să adopte o abordare de jos în sus, încurajând participarea localnicilor la combaterea deşertificării şi a degradării terenurilor, potrivit ONU.

Dat fiind că dinamica terenului, a climei şi a biodiversităţii este strâns legată, UNCCD colaborează îndeaproape cu celelalte două convenţii de la Rio; Convenţia privind diversitatea biologică (CBD) şi Convenţia-cadru a Organizaţiei Naţiunilor Unite privind schimbările climatice (CCONUSC), pentru a răspunde acestor provocări complexe printr-o abordare integrată şi o utilizare cât mai bună a resurselor naturale.

sursa: agerpres.ro

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă privind începerea proiectului „Reabilitare şi dotări Colegiul Tehnic Aiud”

Publicat

Municipiul Aiud, în calitate de beneficiar, anunță lansarea proiectului „Reabilitare şi dotări Colegiul Tehnic Aiud”, cod SMIS 122460.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale și are o valoare totală de 15.915.858,86 lei, din care Valoarea eligibilă nerambursabilă: 15.596.375,48 lei (98%) Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR: 13.527.468,54 lei (85%) Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național: (13%) Cofinanţarea eligibilă a Beneficiarului: 318.293,38 (2%).

POR 2014 – 2020 Este coordonat la nivel national de AMPOR din cadrul MLPDA, în calitate de Autoritate de Management al programului și la nivel regional de către ADR Centru în calitate de Organism Intermediar al programului.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.05.2018 – 30.11.2023.

Obiectivul general Creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățarea pe tot parcursul vieții la nivelul municipiului Aiud și aria urbana funcțională aferentă.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Reabilitarea infrastructurii educaționale pentru învățământul profesional și tehnic și învățarea pe tot parcursul vieții la nivelul Colegiului Tehnic din Aiud, în 38 de luni, prin intervenții la o suprafață totală de 4878,22 mp.

2. Asigurarea unei baze materiale de dotări moderne, printre cele mai moderne din județul Alba, durabile, adaptate cerințelor noilor provocări de învățare și tehnologice, accesibilizată cu facilități TIC.

Municipiul Aiud

Cod poștal 515200, jud. Alba, str. Cuza Vodă nr.1

Telefon: +40 258 861310; +40 258 861357; Fax: +40 258 861280

e-mail: office@aiud.ro web: www.aiud.ro

Documentul în format pdf poate fi studiat AICI.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

Ministrul Învățământului, despre meditațiile pe care trebuie să le plătească părinții elevilor: Sunt și în Japonia și Germania

Publicat

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a declarat, miercuri că nu doar elevii din România fac meditații, ci și cei din Japonia, Franța sau Germania. „Meditațiile sunt peste tot”, a spus el.

Referindu-se la meditațiile la care sunt nevoiți unii părinți să apeleze, ministrul a precizat că acestea nu sunt specifice sistemului de învățământ românesc, fiind întâlnite peste tot.

Citește și: MODELE de SUBIECTE la EVALUARE NAȚIONALĂ 2021, clasa a VIII-a: TOATE testele de antrenament și BAREMELE la Română și Matematică

„Principala problemă a sistemului de învățământ din România nu este performanța, ci este inechitatea, este lipsa unui acces echitabil la un învățământ de calitate.

Aceste diferențe au existat dintotdeauna, aceste diferențe există și în alte sisteme de învățământ din lume, în toate sistemele de învățământ din lume.

Meditațiile, să știți, că nu sunt un atribut al sistemului de învățământ din România, meditațiile sunt peste tot, și în Franța, și în Japonia, și în Germania, deci meditațiile există.

Sunt foarte pragmatic în abordare, nu vreau să fiu ipocrit și să spun că vom ajunge în momentul în care vom interzice părinților să consolideze pregătirea propriilor copii.

Acest lucru este o absurditate și nu se face niciunde în lume”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Meditații organizate în școli?

Ministrul a spus că soluția o reprezintă meditațiile organizate în școli, pe modelul orelor remediale.

„Ce putem face? Să venim din resursele statului, în paralel, cu meditații organizate sistemic, la nivelul școlii.

Avem aceste ore remediale, care funcționează nu atât de bine pe cât ne-am dori, nu ne așteptăm să recuperăm toate aceste pierderi suferite pe perioada de pandemie.

Vom extinde acest program de ore remediale, atât în timp la nivelul anului școlar următor și sunt covins că va fi nevoie și după anul școlar 2021-2022 pentru că sunt pierderi foarte mari, nu trebuie să negăm acest aspect.

La ore remediale participă un număr mic de elevi, care duc aceste ore mai degrabă spre sistemul meditațiilor plătite de către stat, trebuie extins atât în timp, cât și numersic, pentru că cei care au suferit pierderi cu siguranță sunt mult mai mulți decât cei 250.000 de elevi care au reclamat aceste pierderi”, a mai spus Sorin Cîmpeanu.

Sursă: Mediafax

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Polițiștii din Alba au anunțat dispariția unei fete de 14 ani, care a plecat de acasă. UPDATE: Tânăra a fost găsită

Publicat

Polițiștii din Alba au anunțat miercuri seară că sunt în căutarea unei minore care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În jurul orei 23.05, reprezentanții IPJ Alba au anunțat că fata a fost găsită și că din primele verificări, aceasta nu ar fi fost victima nici unei infracțiuni.

Știrea inițială:

Persoanele, care pot da informații care să conducă la identificarea ei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 16 iunie 2021, în jurul orei 19,00, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată de către un tânăr din oraș, cu privire la faptul că, sora sa, REDNIC GABRIELA IOANA, de 14 ani, a plecat de acasă, în dimineața zilei de 16 iunie și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente:
• 165 cm înălțime;
• 50 de kilograme;
• ochi căpriu;
• păr șaten;

La data plecării purta tricou negru, pantaloni negri și încălțăminte sport, de culoare neagră.
Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate