Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

[P] Firma de deratizare și dezinsecție Coral Impex a câștigat premiul „BID Century International Quality ERA” de la Geneva în 2014

Publicat

În această săptămână, Geneva a găzduit Convenția „BID Century International Quality ERA” 2014, unde lideri profesioniști de afaceri din toată lumea s-au strâns în vederea recunoașterii excelenței și a succesului. În mod special, convenția a sărbătorit calitatea în afaceri și servicii. Câștigătorii premiilor au demonstrat angajamentul față de criteriile din QC100 TQM Model, care ajută la îmbunătățirea satisfacției clienților și eficientizarea costurilor la nivelul tuturor etapelor de producție.

Printre câștigătorii din acest an, Lengyel Levente de la Coral Impex, din România, a primit premiul “Century International Quality ERA” la categoria Gold (Aur) a Convenției BID Quality de la Geneva. Compania a făcut progrese uriașe anul acesta ca și lider, nu doar în domeniul său de activitate, ci și în România. Premiul a venit ca o recunoaștere a succeselor obținute în toți anii precedenți și ca un angajament de a pune și în perioada următoare pe primul loc calitatea.

Firmei Coral Impex i s-a decernat premiul Century International Quality ERA, categoria aur, în prezența a numeroși lideri și reprezentanți din 49 de țări, participanți la conferința Century International Quality ERA. Prestigiosul premiu, reprezentând cea mai înaltă recunoaștere a calității și inovației în domeniu, este acordat de către Președintele și Directorul General al BID, Jose E. Prieto. În imagine, de la stânga la dreapta: Craig Miller, Președintele QC100, Levente Lengyel – Director Economic la Coral Impex și Jose E. Prieto, Președinte și Director General al Grupului BID One.

BID a ales Geneva, unul din cele mai importante orașe din Europa din punct de vedere al istoriei, pentru a găzdui Convenția “Century International Quality ERA”. Geneva reprezintă locul unde au avut loc unele din cele mai importante evenimente din istoria politică modernă, precum și locul de naștere al Legii Drepturilor Omului. În plus, Geneva este orașul în care există sediile Europene ale multor organizații internaționale, precum Națiunile Unite, Forumul Economic Internațional și Comitetul Internațional al Crucii Roșii. Aceasta diversitate internațională, precum și angajamentul față de afacerile globale, au făcut din Geneva locul ideal pentru Convenția Internațională pentru Calitate BID, care a reunit lideri de afaceri de pe toate continentele.

Levente Lengyel a stat înaintea liderilor internaționali, prezentându-le realizările companiei de până în prezent, precum și obiectivele pentru viitor. În ciuda climatului economic global dificil, Coral Impex se lupta să exceleze în ceea ce priveste calitatea in fiecare zi, creand un avantaj competitiv în domeniul sau de activitate. Din acest motiv, Coral Impex a câștigat in 2014 premiul BID Century International Quality ERA la Geneva. Premiul este decernat de catre BID acelor companii și organizații din întreaga lume, care aderă la excelență și inovație în practicile lor, punând calitatea pe primul loc, în toate nivelurile din organizație.

Societățile care au primit premiul sunt unite prin angajamentul lor de calitate fiecare în domeniul său de activitate. În acest an, organizațiile câștigătoare sunt:

Prodiaman Oil Services, din Angola. Corporatie angoleza care operează în principal în industria de petrol, gaze și minerit. Prodiaman are ca parteneri investitorii străini, privati, inclusiv gigantul norvegian Aker Solutions și Clariant, companie elvetiana activand in domeniul petrolului, cu o cifra de afaceri de peste 8 miliarde dolari, oferind servicii excelente clienților din toate sectoarele de activitate. Companiile premiate la Geneva au fost recunoscute nu numai pentru realizările lor antreprenoriale, dar, de asemenea, si pentru devotamentul lor privind îmbunătățirea continuă și inovația, concepte cheie ale modelului QC100 Total Quality Management. În încercarea de a crește satisfacția clienților și de a optimiza eficiența, modelul promovează o cultură organizațională de angajament privind calitatea și o abordare proactivă pentru îmbunătățirea proceselor.

Toate companiile câștigătoare de la Geneva și-au exprimat angajamentul față de QC100 TQM Model, care este un exemplu excelent pentru alte companii și organizații în mediul actual de afaceri care se schimba rapid. Făcând din satisfacția clienților cea mai mare măsura privind calitatea, câștigătorii premiilor BID au stabilit etalonul în domeniilor lor de activitate și au contribuit la dezvoltarea economică și socială din țările lor, construind calea inițiativelor de schimbări mondiale. Un exemplu cheie este Coral Impex, al cărei spirit de inovație și creștere pozitivă au reușit să depășească climatul economic schimbător actual.

Un angajament ferm și continuu privind Calitatea, care reprezintă una din cerințele principale pentru a primi un premiu BID, poate fi observat printre companiile distinse premiate anterior de BID Quality. Companiile care deja împărtășesc blazonul BID sunt prezente în mai mult de 170 de țări și includ companii renumite pe plan mondial în lista Fortune Global 500, precum: Wal Mart Stores, Indian Oil Corporation Limited si Beijing COFCO Plaza Development.

Alți câștigători ai premiului BID demni de menționat: Turner Construction (SUA); Haki (Suedia); Ansaldo Energy (Italia); Zepter (Austria); RAO-Unified Energy Systems (Rusia); Als & Cachou-TBWA (Franta); Tata Group (India); Plamex-Plantronics (SUA); Dogus Holding A.S. (Turcia); Franklin Electric (SUA si Mexic); QMS International din Regatul Unit, FSUE VO „Safety” (Rusia); and Viking Line (Finlanda).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax