Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P) FOTO: 6 ani de „Ambient” la Alba Iulia. Centrul comercial a inaugurat două noi showroom-uri de mobilier şi decoraţiuni interioare

Publicat

La aniversarea a 6 ani de activitate, „Ambient”, unul dintre liderii pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare a inaugurat, joi, la Alba Iulia, două noi showroom-uri. Este vorba despre Galeria cu Idei şi Naturlich, un brand de mobilier şi decoraţiuni aparţinând producătorului Român „Larix”.

Aceste showroom-uri întâmpină clienţii cu două noi concepte de prezentare şi propun o abordare inovatoare şi unică în ceea ce priveşte soluţiile de amenajare destinate atât celor care doresc să construiască un spaţiu nou, cât şi celor care îşi renovează casa.

Showroom-ul Naturlich este acum disponibil şi albaiulienilor, imediat după lansarea, în premieră, în Centrul Comercial „Ambient” din Cluj-Napoca. Clienţii vor putea găsi o varietate de elemente funcţionale, interactive şi moderne care vin în completarea celor mai importante proiecte de renovare şi amenajare a locuinţei. Deasemenea, la Galeria cu Idei deschisă la Alba Iulia, cei interesaţi pot afla care sunt cele mai potrivite soluţii de amenajare, atât în stiluri moderne, cât şi clasice şi indiferent de dimensiunea spaţiului de care beneficiază.

Pe lângă sfaturi practice, specialiştii „Ambient” oferă şi servicii complete de consiliere, personalizarea materialelor în funcţie de preferinţele fiecărui client, recomandare de meşteri şi transportul gratuit al materialelor la domiciliu.

„Astăzi este o zi festivă pentru Ambient. La 6 ani de la inaugurarea Centrului Comercial Ambient în Alba Iulia, sărbătorim acest eveniment cu inaugurarea celor 2 showroom-uri, Galeria de Idei şi Naturlich, care cuprind materiale inovative necesare creării unei case de vis. Naturlich, showroom de mobilier, cuprinde mobilier şi elemente de decoraţiuni şi vine cu o parte inovativă pe piaţa mobilierului, motaj şi personalizarea locuinţelor”, a declarat directorul „Ambient” Alba Iulia, Ovidiu Şeulean.

„Ambient” este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în 1993 şi care a inaugurat primul DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu. „Ambient” acoperă întreg centrul ţării, cu o reţea de 12 centre comerciale şi 2 depozite logistice.

Evenimentul de joi a fost pigmentat cu surprize din partea organizatorilor. Din luxoasele dormitoare, living-uri şi sufragerii amenajate în incinta showroom-ului Naturlich nu au lipsit personajele care au dat viaţă obiectelor de mobilier şi au demonstrat clienţilor cât de confortabile sunt produsele companiei „Larix”.

Vă prezentăm imagini de la inaugurarea celor două showroom-uri şi câteva dintre decoraţiunile şi obiectele de mobilier care aşteaptă să fie cumpărate:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax